Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált emberek, mikor érzetéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált emberek, mikor érzetétek úgy, hogy most az ideje?

Figyelt kérdés
én többször éreztem már így a házasságunkban, de most aztán főleg.. hét éve vagyunk együtt, mindig is voltak viharos időszakok és veszekedések, nem vagyunk egyformák, hasonlók.. de attól jól elvagyunk és szeretjük egymást, de az tuóbbi pár hónapban valami nem stimm.. ő sem boldog és én sem... kihat már a munkámra is a boldogtanalság, az emberi kapcsolatiamra, a barátaimra, mindenre.. semmi mosoly semmi jó kedv, csak otthon lenni.. hiába próbálkoztunk változtatni, bármit, egyszerűen semmi.. tapasztalatok? köszi előre is 31/N
2014. jún. 19. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
68%

Lehet ki fogsz nevetni, de engem bizony akkor ért az "isteni" szikra amikor véletlenül a Csernus doki beszélt a tv-ben, nem tudom hogy, hogy nem de nem kapcsoltam el. És akkor, és ahogy beszélt egy nővel ( akinek kb. hasonlóan rossz volt a házassága mint nekem és úgy bele tudtam magam élni a helyzetébe) olyan volt mintha rólam beszélne.

És mindenben igaza volt, ez volt a legdurvább felismerés.

Aztán hazajött a férjem, normális hangnem helyett megint csak veszekedtünk.

Egész éjszaka járt az agyam. Valóban jó ez így nekem? Így akarom leélni az egész életem? Nem is vagyok vele boldog. Hány életem van? 1! Jó ez nekem hogy folyton csak ordítunk egymással én meg folyton sírok? Majd 40-50-60 évesen akarok azon keseregni hogy nagyon elszúrtam és lehettem volna boldog is ha másként döntök?

Másnap reggel összepakoltam és elhagytam. Elváltunk. Jól döntöttem.

2014. jún. 19. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok,hasonló érzésekkel.De úgy tűnik nem megy...Ma beszélgettünk,s a válás mellett dönöttünk.
2014. jún. 20. 00:05
 3/4 anonim válasza:

Érdekes, nálam akkor jött el a döntés, hogy elválok, amikor megszületett a fiam. Utánna nem sokkal. Túl sokat gondoltam a férjem mögé, hogy fantasztikus apa lesz stb..

De nem így lett, idegesítette a gyereksírás, túlordította őt is csak hogy meghallgassam és akkor mint egy hályog lehullott a szememről milyen ember is ő valójában.

Sajnos a párkapcsolatban mindig olyan valaki, amilyennek őt te látni véled. Én az gondoltam a férjemről hogy erős, mellém áll ha baj van stb.. De az évek tapasztalaiból nem ez jött le, felnyílt a szemem.

Egyébként a fiam miatt is el akarok válni, mert nem akarom hogy boldogtalannak lássa a szüleit együtt, akik mindig csak veszekednek.

2014. jún. 20. 09:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Bennem akkor született meg az elhatározás, amikor a volt feleségem egyszerre 3 pasival csalt. Egy alkalommal, amikor reggel udvariasan megkérdeztem a másnaposan hazaeső extől, hogy akar-e puszit adni a gyereknek mielőtt bölcsibe viszem, és csak a szokásos üvöltözés volt a válasz, bölcsőde után elslattyogtam egy ügyvédhez, és beadtuk a válókeresetet. Életem legrosszabb döntése volt, a bíróság segítségével teljesen lenullázott anyagilag.
2014. jún. 24. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!