Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ilyenkor tenni? Lakhatási probléma.
Figyelt kérdés
Mélyponton van a kapcsolatunk, és a levegőben van a válás. A problémám az, hogy ha engem innen kitesznek (egyébként sem maradnék) akkor egyszerűen nincs hova mennem. Jelenleg alig minimális bevételem van, mert tanulok, így lakást nem tudok bérelni, és helyhez kötött is vagyok. Békéscsaba a helyszín. Nem jut eszembe semmilyen megoldás. 26F2014. jún. 13. 07:22
11/15 anonim válasza:
gyerekes gondolkodás hogy kocsiban fogsz lakni. Szerintem van kiadó szoba, csak te nem igazán keresel, mert aki keres az talál.
12/15 anonim válasza:
Egyik barátomnál volt ilyen szitu. Amíg nem talált magának új albérletet/szobát, addig nálunk lakott a kanapén. Ez egy pár hét volt. Ha vannak barátaid, biztos ki tudnak segíteni, amíg nem állsz talpra.
Ha suliba jársz, akkor is mellette diák munkát vígan lehet vállalni, vagy kollégiumi férőhelyet megpályázni.
Ha van ilyen képzés a szüleid lakhelye környékén, akkor oda is átkérheted magad, és folytatod a tanulmányaidat. Itt a nyár, lassan vége az oktatásnak, most még tudsz lépni.
13/15 anonim válasza:
Bírd ki a feleségeddel amíg be nem fejezed a sulit.
14/15 Őszödi Ferenc válasza:
Békéscsaba 60 ezres város, nehogy már ne legyen kiadó szoba, mert megeszek egy vödör narancsot...
Mellesleg 26 évesen ne tessék már anyagilag függni senkitől sem, pláne nem egy nőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!