Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös megegyezésesből tényfeltárásos lett a válásunk. Mikorra várható a vége szerintetek?
A ferjem megcsalt es gyereket csinalt egy masik nonek, 3 eves volt a lanya amikor kiderult (masik varosba dolgozik igy konnyu volt szeretott tartani) en meg otthon a gyerekekkel (3 fiut szultem neki, az alma egy nagy csalad volt amit en teljesitettem bar nekem egy gyerek is eleg lett volna de mar orulok a 3 szep okos es egeszseges gyereknek).
22 ev hazassag utan (mikor kiderultek a dolgai), beadtam a valast es o onkent elkoltozott a nojehez (mivel o ment el es barmikor hazajohet ezert nem iteltek meg neki lakashasznalati dijat). A hazat maganak akarja mivel a mamajae volt akit en apoltam 4! evig es eltartasi szerzodest kotottunk vele ugyveddel!
Abban az idoben vartam az elso kozos gyermekunkek de o a birosagon az mondta hogy akkor meg nem is ismert engem
Nevetsegessen ket ugyveddel jott en meg egyedul mert nem is almodtam volna hogy ez lesz.
A gyerekekkel egyutt menjek alberletbe mert ok ott akarnak elni.
A paraszthazat lebontottuk es egy szep nagy modern hazat epitettunk ra ketten.
Igaz tanácsi bérlakásom volt, de ő költözött hozzám anno
Ja hogy ebből kellett volna kitalálnom, oké.
Érdekes, én rögtön értettem, hogy anno volt tanácsi bérlakása a Kérdezőnek, ahová odaköltözött a férje. Na mindegy.
Kérdező. Sajnos sok az ügy, a bíró nem jókedvéből hagy 2 tárgyalás között hónapokat, hanem mert van kismillió másik ügye, amiket ugyanúgy tárgyalnia kell, mint a tiédet. Így sajnos elhúzódnak az ilyen csúnya válások, de erről nem a bíró tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!