Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek megpróbálnám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megpróbálnám, vagy csak megutál?

Figyelt kérdés
Barátommal másfél év után szakitottunk, nagy szerelem volt, hirtelen összekaptunk, kidobtam, kértem könnyitse meg a helyzetem ne hívjon, ne keressen, számot is cseréltem, , , eltelt hat hét megbolondulok úgy hiányzik, felhívtam tegnap bocsánatot kértem, azt mondta màr nem szeret ,néha eszébe jutok,de vessek magamra én akartam így. Nem vagyok már tini, (33N) tudom, hogy ezt nagyon elszúrtam, mit gondoltok, érdemes még egyszer felhívnom, vagy csak megalázom magam?
2014. máj. 31. 07:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha hirtelen kidobtad (majdhogynem mint macskát sz@arni), akkor érthető a viselkedése. Ettől függetlenül a szerelem csak úgy nem múlik el, mint ahogy te is egy idő után rájöttél arra, hogy még szereted. Igen valószínű, hogy ő is szeret még, csak játsza a durcit (érthetően!). A helyedben én biztos hogy próbálkoznék még. Jobb lenne, ha nem telefonba beszélnél vele erről, inkább próbálj meg tőle kérni egy találkát, és ott adj bele apait-anyait. Érezni fogod hogy szeret-e csak még kéreti magát, vagy esetleg tényleg kiábrándult belőled. Ha az előbbi, akkor kérj lehetőséget az újrakezdésre, de ha az utóbbi, akkor sajnos ez a vonat elment.

Tanúlság az, hogy egy kapcsolatban nem szabad hirtelenkedni. A másik akármilyen hibát is követ el azért még ember, a szerelmünk és a szívünköz legközelebb áll. Ezért szakítani is csak emberi módon érdemes és jól megfontoltan, mert nem tudhatjuk soha mit hoz a jövő!

2014. máj. 31. 11:14
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,továbbra sem tudom mit csináljak,ma megtaláltam egy téli cipőjét ami itt maradt,jó ürügy lenne felhívni miatta...
2014. máj. 31. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!