Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Arra gondoltam hogy megpróbáln...

Arra gondoltam hogy megpróbálnám átúszni a Balatont és mennyit kellene edzeni?

Figyelt kérdés
Júliusban lesz a Balaton átúszása és addig erősíteni kéne mit csináljak ?mennyit fussak és ússzak ?

2014. máj. 18. 16:41
 1/2 anonim ***** válasza:
addid edzés amíg azt a távot kevés szünettel meg tudod úszni,az átúszáson amúgy 50-100 méterenként meglehet állni,nem tudom mennyi edzés kell ehhez, ha jó időt akarsz akkor szerintem 2-3 nem árt egy héten.
2014. máj. 18. 20:12
 2/2 anonim ***** válasza:

én többször átúsztam már, kitartás jobban kell hozzá,mint úszástudás. előtte egyszer se úsztam le a távot az uszodában, igaz, hetente eljártam, általában egy-egy kilométert úsztam csak.

de pl. az utolsó Balaton-átúszás előtt nem igazán jártam úszni.

arra készülj fel, hogy a Balatonban más úszni, mint az uszodában. Messze laksz tőle? ha nem, akkor menj le párszor, s ússzál benne, akkor jobban szokod.

2014. máj. 20. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!