Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váláskor a férj akkoris kötelezhető tartásdíjra, ha nincs gyerek? Vagy csak akkor, ha nő kapja a gyereket?
"Az üzenet küldője: Farkas falka
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 07:30
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Váláskor a férj akkoris kötelezhető tartásdíjra, ha nincs gyerek? Vagy csak akkor, ha nő kapja a gyereket?
"Kar, hogy nem tudsz valodi önkritikát gyakorolni....."
Az üzenet szövege: Kár, hogy csak ennyi eszed van.................."
Kar, hogy még mindig nem sikerül beismerni a tévedésedet. Ne fáraszt magad privát üzenettel, sosem válaszolok ra.
"Az üzenet küldője: Farkas falka
Az elküldés időpontja: ma 10:19
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Miért vágja mindig a fejemhez, hogy övé a lakás?
""A kérdező GYES-en van és nem GYED-en! Ez nagyon fontos különbség. És nem úgy van GYES-en, mint más, hogy mellette dolgozik is (pedig már lenne rá.."
Az üzenet szövege: "Erre ki volt kiváncsi?" Mármint rád, te b.nkócs.a!!"
Üdvözlöm édesanyádat. Biztosan büszke ra, hogy ilyen udvarias, értelmes gyereket nevelt.
71%-os, ne égesd magad!!! "Üdvözlöm édesanyádat. Biztosan büszke ra, hogy ilyen udvarias, értelmes gyereket nevelt"
EZT TE ÍRTAD NEKEM, ÉN CSAK ÁT KÜDTEM!!!!!!!!!!
Kedves Farkasfalka!
En irtam az üdvözletet. Ha tudnál rendesen olvasni, látnád, hogy a te bunkozo üzenetedet idézőjelbe tettem. Te kezdted az alpári stílust, gondoltam megadom, amire szükséged van.
Itt a ket masik üzenetet, amit azóta sikerült kuldened:
"Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 15:37
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Váláskor a férj akkoris kötelezhető tartásdíjra, ha nincs gyerek? Vagy csak akkor, ha nő kapja a gyereket?
""Az üzenet küldője: Farkas falka Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló Az elküldés időpontja: ma 10:19 Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz:.."
Az üzenet szövege: "Az üzenet küldője: Farkas falka
Az elküldés időpontja: ma 10:19
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Miért vágja mindig a fejemhez, hogy övé a lakás?
""A kérdező GYES-en van és nem GYED-en! Ez nagyon fontos különbség. És nem úgy van GYES-en, mint más, hogy mellette dolgozik is (pedig már lenne rá.."
Az üzenet szövege: "Erre ki volt kiváncsi?" Mármint rád, te b.nkócs.a!!"
Üdvözlöm édesanyádat. Biztosan büszke ra, hogy ilyen udvarias, értelmes gyereket nevelt.
Megszerkesszem én is a te üzenetedet???"
Es a masodik:
"Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 13:56
""Az üzenet küldője: Farkas falka Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló Az elküldés időpontja: ma 10:19 Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz:.."
Az üzenet szövege: Üdvözlöm édesanyádat. Biztosan büszke ra, hogy ilyen udvarias, értelmes gyereket nevelt"
Tudod mit? Szakdj le rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!