Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elhagyott a feleségem mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Campbell kérdése:

Elhagyott a feleségem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy nagy problémával küszködök 11-éve élek együtt a feleségemmel aki 32-éves. Sajnos 2 napja elköltözött a gyerekkel együtt a szüleihez! Az elköltözése oka az hogy sajnos elég sűrűn nem volt munkám, és ha volt is akkor sem húztam ott sokáig! Ő gürcölt a megélhetésünkért! Pont aznap találtam munkát de már hajthatatlan volt! Ma meg beszéltem vele egy találkozót amire hezitálva, de igent mondott. Találkozáskor csak az arcára engedte a puszit! Ezután 1órát beszélgetünk csak mi ketten, nem könyörögtem neki, nem érzékenyültem el! Határozott voltam, és egyenes beszédű, megígértem neki hogy minden meg változik, és ezt komolyan is gondolom! 2 nap alatt gyökeresen megváltozott a gondolkodásmódom, és az életfelfogásom, de nem hisz nekem! Szerettem volna ha haza jönnek velem akkor, de kért egy hét gondolkodási időt. Tudomásul vettem a döntését. El búcsúzásnál már engedte a szájra puszit. Van még esélyem hogy valaha is újra együtt legyünk? Mit tegyek? Nagyon SZERETEM Őket!!!
2014. máj. 11. 18:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ismered a mondást biztos: "kutyából szalonna, botból borotva sose lesz"

Bizonyíts! És szeretni nem úgy kell valakit, ahogy neked kényelmes, hanem ahogy NEKI jó!

Dolgozz becsületesen, fizess gyerektartást rendesen és becsüld meg, ha kapsz új esélyt!

2014. máj. 11. 21:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti nem hinnék neked, 11 év áll szembe a 2 nappal, mióta baromi megváltoztál...
2014. máj. 12. 10:07
 13/14 anonim ***** válasza:
bizonyíts folyamatosan!! akkor talán van esélyed! de vedd komolyan mert még 1 nem lesz!!
2014. máj. 12. 14:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha valaki elköltözik, ráadásul egy gyerekkel, szétszakítva egy családot, annak biztos hogy súlyos oka van. Gondold át alaposan hogy mi minden az amiért elment (valószínű nem csak arról van szó, hogy nem dolgoztál mindig). Csak akkor próbáld meg visszahódítani (és egyben húzni az ő idejét az életéből) ha valóban úgy gondolod hogy ami eddig nem működött azon most tudsz változtatni. Mert ha nem, akkor ne húzd az idejét és lehet hogy te is találnál olyan párt akivel jobban összeillesz. Ha pedig úgy érzed hogy minden menne úgy ahogy eddig nem, akkor tényleg tegyél meg mindent amire neki szüksége van. A biztonságra biztos hogy szüksége van, időnként jól esik valakire támaszkodni, vagy valakiben úgy megbízni hogy ha pár napra kiesik az ember a mókuskerékből akkor azért a másik helyt tud állni. Szedd össze magad, mert szerintem elérkeztél az utolsó esélyhez, ha egyáltalán megkapod...
2014. máj. 12. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!