Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a feleségem mit tegyek?
Ha komoly feleség és anya a feleséged és ha te is komolyan gondolod, hogy a család terheit neked is viselned kell, dolgozni, mint az angyal, akkor van esélyed. Mindkettőtöknek és a gyermeketeknek is jobb lenne, ha közösen, boldogságban és egyetésben nevelnétek.
Add valamilyen tanújelét annak, hogy tényleg hihet benned.
"2 nap alatt gyökeresen megváltozott a gondolkodásmódom, és az életfelfogásom, de nem hisz nekem! "
Csodálod?
Bizonyíts, de 2 napig, hanem hónapokig.
A leírtak alapján van esélyed, ha valóban komolyabban veszed a dolgaidat.
Szerintem, igen, van esély, hogy visszatérnek hozzád. Tapasztalatból tudom, ha lesz normális munkád, amit végzel, rendbe jöhettek. A munkanélküliség fázisai, ahogy először küzd, majd egyre reménytelenebb, majd leereszt az ember, és hagyja, hogy történjenek a dolgok, ahogy maguktól történnek- egy nagyon nehéz lehúzó spirális, örvény. Ha lett munkád, ebből kiugrottál! "Pont aznap találtam munkát de már hajthatatlan volt!" - működik a kegyelem, csak nem mindenki veszi észre. Én ugyanilyen helyzetben voltam- és észrevettem (másik oldalon vagyok. Már egy éve és azóta is érzem a szakadék széléről fordultunk vissza.
Nagyon koncentrálj a munkádra, most mással ne foglalkozz, csak este zenehallgatás- pihenés. Ha találkoztok, mesélj belőle részleteket neki. Szinte csak arról beszélj. Kik vannak, mi a munka, mi a te feladatod, hogy indulsz, hogy érkezel -részleteket. Ne beszélj a visszajövetelről - az mindezek után az ő döntése kell hogy legyen. Rendbe fogtok jönni!
"2 nap alatt gyökeresen megváltozott a gondolkodásmódom, és az életfelfogásom, de nem hisz nekem!"
11 évig voltál "rossz", és most 2 nap alatt megjavultál, mert rád ijesztett az asszony. No ez a rizsa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!