Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elérni hogy ne nekem keljen kimenni a házból? A házat még a szüleim vették, de sajnos közös névre írtuk a férjemmel. Eddig egy tárgyaláson sem jelent meg de a házra és a gyermekre (10éves lány) igényt tart.
Ez sajna ugy volt, hogy vak voltam a szerelemtöl.
a férjem kijelentette sosem volt szerelmes belém. Terhes lettem és neki nem volt hol laknia albérletböl albérletbe ment. Jol jöttem neki. Ezt így megmondta utólag.
Nemsokkal a gyerek születése után durva volt velem. Mindig áltattam magam majd csak megváltozik. Igyekeztem kedvébe járni de már semmi sem volt jó. Sok éven át egy jo szót sem kaptam tőle. Válni nem akar , pedig ő sem boldog csak kényelmes neki így.
A házat eladtam volna rég ha beleegyezne. Semmit nem lehet megbeszélni vele. Addig jo minden mig az van amit 'parancsol
Igen, a gyermekem nézem! Mikor volt egy olyan szituácio hogy apja hazajött és udvaron megkezdte a kiabálást hogy takarodjak el minek élek, akasszam fel magam. A gyermekem sirva kérte hagya abba de hiába. Ez volt az a pont hogy azt mondtam : ez már sok.
az ember igyekszik és megcsinál mindent ezt kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!