Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elérni hogy ne nekem keljen kimenni a házból? A házat még a szüleim vették, de sajnos közös névre írtuk a férjemmel. Eddig egy tárgyaláson sem jelent meg de a házra és a gyermekre (10éves lány) igényt tart.
A ház fele az övé, ez ellen így utólag semmit se tudsz tenni.
Kimenned akkor kell, ha kivásárolja a részedet, és a ház egésze az övé. Addig neked is pont annyi jogod van ott lakni, mint neki.
Ha nem akarsz költözni, akkor neked kell megvenni az ő tulajdoni részét.
Vagy marad az az áldatlan állapot, hogy elváltok, semmi közötök egymáshoz (jogilag), és maradtok ketten az ingatlanban, amit igyekeztek valahogy elválasztani, és megoldani.
Köszönöm a válaszokat.
Együttélés nem megy sehogy.Zaklat igy is mig ott élek. Terrorba tart. Az a célja menjek el de egyedül. Gyereket is akarja.
Viszont egyik tárgyaláson sem vett részt. Ez volt a 3.
1. A válást kimondják akkor is, ha egyetlen egyszer sem jelenik meg.
2. Ha nincs ott, akkor kizárt, hogy a gyereket megkapná.
3. A gyerektartásról nem jó lemnodani, ez a gyereknek jár, és még lehet, hogy szükségetek lesz erre is.
4. A vagyonmegosztás viszont sokáig húzódhat még. A legcélszerübb lenne eladni a házat és a fele pénzzel újra kezdeni valahol máshol, föként ha ott zaklat benneteket.
Hát igen ez a másik fele,mikor a nőnek van veszteni valója a gyereken kívül.
Szerintem szerezz új keményebb barátokat akikkel néha hazajársz(azokkal keménykedjen)
Ha a Te tulajdon jogodban is lenne, a ház,a házasság miatt igen a felét a férjet illeti.
Viszont a gyerekkel csak Te rendelkezhetsz.Nagyon komoly dolgokat kell csinálnod ahhoz hogy elvegyék tőled .De ezen is megy a vita? Hülyék vagytok mind a ketten!A gyereket tartsátok szem előtt és ne a saját kínjaitokat!
Válásnak ki volt az oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!