Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tudom elérni hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom elérni hogy ne nekem keljen kimenni a házból? A házat még a szüleim vették, de sajnos közös névre írtuk a férjemmel. Eddig egy tárgyaláson sem jelent meg de a házra és a gyermekre (10éves lány) igényt tart.

Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 06:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem jelenik meg a tárgyaláson, a gyermek felugyeleti jogara nem sok esélye van. A ház felet viszont meg fogjak ítélni neki,
2014. máj. 8. 06:45
 2/23 anonim ***** válasza:
82%

A ház fele az övé, ez ellen így utólag semmit se tudsz tenni.

Kimenned akkor kell, ha kivásárolja a részedet, és a ház egésze az övé. Addig neked is pont annyi jogod van ott lakni, mint neki.

Ha nem akarsz költözni, akkor neked kell megvenni az ő tulajdoni részét.

Vagy marad az az áldatlan állapot, hogy elváltok, semmi közötök egymáshoz (jogilag), és maradtok ketten az ingatlanban, amit igyekeztek valahogy elválasztani, és megoldani.

2014. máj. 8. 07:05
 3/23 anonim ***** válasza:
72%
A ház közös lesz, tehát vagy eladjátok és felezitek az árát, vagy te kifizeted a férjed részét. Hitelből akár, ha másképp nem megy.
2014. máj. 8. 07:05
 4/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Együttélés nem megy sehogy.Zaklat igy is mig ott élek. Terrorba tart. Az a célja menjek el de egyedül. Gyereket is akarja.

Viszont egyik tárgyaláson sem vett részt. Ez volt a 3.

2014. máj. 8. 07:17
 5/23 A kérdező kommentje:
Gyerektartást nem kértem. Ingóságot mindent vihet.
2014. máj. 8. 07:20
 6/23 anonim ***** válasza:
94%

1. A válást kimondják akkor is, ha egyetlen egyszer sem jelenik meg.

2. Ha nincs ott, akkor kizárt, hogy a gyereket megkapná.

3. A gyerektartásról nem jó lemnodani, ez a gyereknek jár, és még lehet, hogy szükségetek lesz erre is.

4. A vagyonmegosztás viszont sokáig húzódhat még. A legcélszerübb lenne eladni a házat és a fele pénzzel újra kezdeni valahol máshol, föként ha ott zaklat benneteket.

2014. máj. 8. 08:13
 7/23 anonim ***** válasza:
12%

Hát igen ez a másik fele,mikor a nőnek van veszteni valója a gyereken kívül.

Szerintem szerezz új keményebb barátokat akikkel néha hazajársz(azokkal keménykedjen)

Ha a Te tulajdon jogodban is lenne, a ház,a házasság miatt igen a felét a férjet illeti.

Viszont a gyerekkel csak Te rendelkezhetsz.Nagyon komoly dolgokat kell csinálnod ahhoz hogy elvegyék tőled .De ezen is megy a vita? Hülyék vagytok mind a ketten!A gyereket tartsátok szem előtt és ne a saját kínjaitokat!

Válásnak ki volt az oka?

2014. máj. 8. 08:24
 8/23 anonim ***** válasza:
83%
Ügyvédet keress, így látatlanba jogi végzettség nélkül csak találgatni tudunk.
2014. máj. 8. 08:33
 9/23 anonim ***** válasza:
57%
Hazat el kell adni es kifizetni belole.
2014. máj. 8. 08:53
 10/23 anonim ***** válasza:
71%
Ha zaklat vagy fenyegetőzik, jelentsd fel a rendőrségen. Ezek alapján kérhetsz távolságtartási végzést, ill. befolyásolhatja a gyerekelhelyezési pert is.
2014. máj. 8. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!