Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy gyerek hány éves korától...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy gyerek hány éves korától kivitelezhető, hogy felváltva van anyánál/apánál?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez itthon még nem akkora gyakorlat, bár ismeretségi körben is van rá példa. Talán a gyerkőcnek is jobb, ha nem tűnik el a másik szülő.

Akinél így működik, mennyi idős a gyerek?

2014. máj. 6. 14:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Otthontalan gyerek?

Jobb ha két ember összeláncolja az életét csak hogy a gyereknek 'jobb' legyen? Ennek általában az a vége hogy a gyereknek rosszabb hiszen folyamatos feszültségnek vagy veszekedéseknek van kitéve.Szerintem rengeteg elvált szülő gyermeke ahogy én is állíthatom hogy én ettől nem lettem otthontalan.Apámmal nem ápolok jó viszonyt de ez a természetéből is következik,és nem mellesleg abból hogy egy agresszor.Na most ez csak egy példa,de miért is kéne egymást a szülőknek halálig tolerálni ha érzelmileg és sok esetben fizikailag is kimerítő,megalázó és még sorolhatnám hogy milyen lehet az együtt élés egy olyan emberrel akivel egyszerűen nem működik egy kapcsolat.

2014. máj. 6. 19:08
 12/14 anonim ***** válasza:

4,5 évesek voltak az ikrek, 10 éves a lányom. Heti váltásban vagyunk. Azóta mindkettőnknél új társ+ 1-1 közös gyerek.

Az ikrek 15,5 évesek, a lányom már külön él.

Nálunk jól működött, s jelenleg is jól működik. Mindkettőnk párja szereti, gondját viseli a nagyoknak is.

2014. máj. 6. 20:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Ismerősömnek ikrei vannak . Náluk a gyerekek óvodás koruktól egyik hetet az anyánál ,másikat az apánál töltik a gyerekek .
2014. máj. 7. 06:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Jól elbeszélgettek egymással, mintha tárgyak lennének a gyerekek. Szerintem a stabilitás a legfontosabb, "váltás"-ban egyik helyen sincsenek otthon. Mire megbarátkozna a helyzettel, már mehet is a másik helyre. Szegény gyerekek!
2014. máj. 13. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!