Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már régen eldöntötte, miért nem válik el?
Hát ha két hónap után házasságot ígér, meg örök szerelmet, még akkor is fenntartásokkal fogadnám, ha nem lenne egy feleség a háttérben.
Az aljast még nem tudjuk...Aki két kapura játszik nem lehet megbízni benne, nézz utána, hogy megcsalók milyen leleményesek amikor ígérni kell és hazudni. Nem bízok olyan pasiban akinek ott van feleség a háttérben. A feleség tudja, hogy egy barátnő féle vagy? Nem gondolhatja azt, hogy csak kolleganő?
Biztos, hogy a családjának mutatott be? De azt meg nem mondta, hogy a barátnője vagy, pedig egy nyíltan vállalt kapcsolat...Fura
Bocs, hogy ennyire csócsálom a témát, de akkor a topicnyitó főkérdésre válaszolva:
Azért nem, mert nem ez az igazság.
Neked ezt mondja, hogy meghódíthasson, de ő nem akar elválni.
Egyszer én is feltettem itt egy ehhez hasonló kérdést, a férfi szerette a szeretőjét, mégsem vált és nem értettem mi az oka.
Mielőtt mindenki nekem esne, hogy naiv szerető voltam, mondom, hogy én voltam a feleség. Láttam rajta, hogy szereti azt a lányt, hallottam is, amikor éjjel a mi hálónkból hívta fel és mondta neki. Ráadásul amennyire tudom a lány is szerette a férjem, legalábbis amikor én felhívtam a lányt, hogy mi ez az egész, akkor úgy tűnt részéről is szerelem.
Sosem tudom meg, akkor miért nem akart a férjem válni, a ház amiben lakunk az övé, a gyerekekkel így is alig találkozik, együtt lehetett volna a szerelmével.
De maradt, és azóta is kínlódunk, nekem sajna a gyerekek és a pénz miatt (dolgozom, de se tulajdonom, se túl magas keresetem) nem olyan egyszerű azt mondani, hogy a büszkeségem előrébb való és beadom én a papírokat, hogy bontsuk fel ezt a méltatlan helyzetet.
Nem tudom mit mondjak a kérdésedre. Lehet te valóban rózsaszínűbbnek gondolod a szerelmeteket, lehet, hogy tényleg szeret, de ha nem mozdul, én azt tanácsolom, ne várj rá.
Szia Muci, "én" vagyok!
Tudom, hogy most nagyon kész vagy most, és tudom, hogy a helyzetetek nem olyan fekete vagy fehér, mint amilyennek itt átjön. Így nem is tudok többet vagy jobbat mondani, mint, amit délután mondtam neked Skype-on.
Viszont én melletted állok barátosném, és támogatlak, ahogy csak tudlak. Ha meg balul sül el, akkor berakok egy hatalmas válltömést, és jöhetsz bőgni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!