Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen apa az ilyen? "majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen apa az ilyen? "majd kaptok egy vödör vizet a fürdéshez és hozzászoktok a szar szaghoz"

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem is tudom hol kezdjem. A szüleim már lassan 2 éve válófélben vannak. Anyám kezdeményezte a válást, amin nem is csodálkozom. Én már rég elhagytam volna...

Édesapámról kb 1 éve semmit nem hallottam, azt hittük sose látjuk többé...legalábbis ebben reménykedtünk.

Háttérinfo: 4-en vagyunk testvérek/26,24,18,16 évesek/. Én elköltöztem Veszprémbe, nővérem pedig Budapesten lakik albérletbe. A családi ház két részből áll: régi és új. A régi rész teljes mértékben apámé, az új fele pedig anyámé.

Szóval pár nappal ezelőtt apám felbukkant kép "képviselővel" és követelte a házát. Nos a két képviselő valószínűleg a nője és annak a fia.

Hazajöttek és a régi részből (ahol anya és az öcsém lakott) kiköltöztették az új részbe (ahol van 2 szoba, meg egy ebédlő) mondván, hogy ez az övé. Képzelhetitek azt a kárörvendő mosolyt az arcán, amikor látta hogy a saját gyerekét kidobja a szobájából.

Na mindegy, legyen úgy hogy a régi részt nem használhatjuk. Azonban ebben az a bibi, hogy ott van a konyha, a fürdőszoba és a wc. Ő kijelentette, hogy azt sem használhatjuk, és szó szerint ezt mondta "majd kaptok egy vödör vizet a fürdéshez és hozzászoktok a szar szaghoz".

(Olyan emberről beszélünk, aki a saját gyermekét képes lenne megölni, vagyis ezzel fenyegetni!

Így most a helyzet úgy áll, hogy

- konkrétan palalappal elválasztotta a régi és az új részt(értsd: oda van fúrva, szögelve és nem lehet átjutni, zárja mindenhol az ajtót)

- a húgom és az öcsém alig esznek (valamelyik nap is odarakott a fater 2 joghurtot hogy egyenek)

- fürdeni csak a két tesómat engedi, anyámat nem (be kell kéredzkedni a saját házunkba ahol felnőttünk, de csak akkor ha otthon van, amúgy oldják meg..)

2014. máj. 3. 07:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Sajnos nincsenek nagyszülők :(

Igen mindig ilyen volt, ha kellett gyógyszerre pénz a fejünkhöz vágta, hogy tönkretesszük anyagilag, aztán másnap mintha misem történt volna. Előttünk verte anyánkat...Undorító...számomra meghalt...

Vasárnap költözöm vissza Pestre, sajnos nem tudok máshova menni (Pesten fogok dolgozni, ott kaptam munkát), csak 1 v 2 hónap múlva tudnék vmit tenni.

Vasárnap este megyek haza, és még én sem tudom mi lesz a reakcióm apám felé...

2014. máj. 3. 11:19
 12/20 anonim ***** válasza:
34%
Ha ilyen szemét akkor csak a félelem segíthet, nincs olyan jó ismerősöd akit az apád nem ismer és mondjuk elő adhatná hogy anyád új palija és a ha sokat okoskodik arcon nyomja, vagy a tesóid akik otthon vannak nem tudnák helyre rakni vagy mind lányok vagytok? Mármint nincs fiú tesód mert az egyik 16 még fiatalkorú ezért nem büntetik főleg hogy csak közbe avatkozott mikor anyukátokat verte de a 18 éves is ottvan az mitcsinál mármint 4en vagytok, ott helyileg ketten is csak nem olyan nagy szám az öreg hogy ne lehessen 2embernek megemberelni főleg ha erőszakos is. Tudom hogy kicsit szemre hányóan hangzott a fent leírt sorok de csak ti tudjátok helyre rakni de ez nem vonatkozik arra ha mind a 4 nő neműek vagytok akkor ismerősök, barátod ilyen nincs most sajnos nem tudok ennél jobbat kitalálni de ha nőt ver az azért is van mert mással nem mer és a családon belül vezeti le a feszültséget és ez undoríto. Egy orditozás, veszekedés belefér de a nő-gyerek verés viszont nem, etikátlan, gusztustalan szerintem a fenyités használna valaki olyat oda hívni egy kis időre aki közbe avatkozik ha gond van. Ennél jobbat sajnos nem tudok vagy ha verekedni akar akkor mobilbe kapcs rendörség ki a videót meg megmutatjátok hogy milyen szemét és hogy évek óta ezt műveli. A biróságon ez egy szép érv a családon belüli erőszak, hanyagság, megfélemlítés stb. csak ez hosszú és pénzes dolog.
2014. máj. 3. 11:41
 13/20 Halil_HuN válasza:
0%
na ha mi 4 en lennénk és apánk ilyen lenne már megmutattuk volna h kinek nagyobb a farka (erősebb kutya baszik törvény alapján) aztán meglátjuk mit szólt volna hozzá h kié is a ház :D komolyra váltva a szót szerintem keress fel egy ügyvédet és mond el neki a dolgot ők tudják mit kell ilyenkor tenni ( és jó pénzért meg is mondják... )
2014. máj. 3. 16:50
 14/20 A kérdező kommentje:

Család tagjai: 3 lány 1 fiú...fiú a legkisebb :D

Ügyvéd van! De sajnos pénz az nem sok :(

Én is azért megyek haza, mert Pesten sok melóhely van és többet kapok. Így a sulit szüneteltetem egy kis időre.

Sajnos a kezünk meg van kötve, hiszen ő a tulaj.

14-én lesz egy újabb tárgyalás, oda mindannyian megyünk. Kiváncsi leszek.

Köszi mindenkinek a válaszokat!

2014. máj. 3. 18:21
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
Az osztatlan közös tulajdon nem azt jelenti, hogy az egyik fél önkényesen kijelöli a saját területét. Forduljatok a rendőrséghez, azok majd meggyőzik, hogy használhassatok mindent közösen.
2014. máj. 3. 21:24
 16/20 anonim ***** válasza:
57%
telefon és szépen szólni valamilyen szervezetnek- de tényleg tegyétek meg- ne hagyjátok ezt
2014. máj. 3. 21:47
 17/20 anonim ***** válasza:
58%

8: A Te válaszod erre az legyen, hogy elkéred a felettese nevét, beosztását és elérhetőségét!

Ne állj meg az első hülyénél!

2014. máj. 4. 01:22
 18/20 A kérdező kommentje:

Higgyétek el, hogy nem állunk meg.

Addig megyünk el ameddig csak lehet.

Jövőhéten beszélek a gyámhivatal vezetőjével (szerencsére ismerős).

2014. máj. 4. 08:20
 19/20 anonim válasza:

Sziasztok! én vagyok az a 16 éves gyerek akinek ilyen "apja" van ...!

Köszönjünk az együtt érzést!

Azt is hozzá kell tenni mikor nővéremnek volt a ballagása azt mondta neki telefonban "dögölj meg"

Kérdem én.!

Apa az ilyen?

2014. máj. 5. 12:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia!Rendeződött a helyzet?
2015. jan. 18. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!