Nagyélmény kérdése:
Minecraft-ba (1.6.2) hogy tudok olyan l áva vagy víz kutat csinálni ahol ujratermelódik az anyag? Többi lent!?
Figyelt kérdés
eddig probaltam de ha pl : csinaltam egy kutat es tettem bele vizet aztan vodorrel ki akartam szedni akkor eltünt az egész.. mit rontok el? hogy csinaljam?2014. ápr. 21. 15:14
1/1 anonim válasza:
Olyan lávakutat nem tudsz építeni, ahol a láva újraképződik! De tudsz olyat amiben víz van. Ásol 1 2X2X2-es gödröt megtöltöd vízzel. 4 vödör vízzel tölsd fel, ne csak 2vel. Utánna a kutadnak olyan külsőt adsz amiet csak akarsz. Pl. készits olyat mint ami a falusiaknak van. remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!