Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen apa az ilyen? "majd kaptok egy vödör vizet a fürdéshez és hozzászoktok a szar szaghoz"
Sziasztok!
Nem is tudom hol kezdjem. A szüleim már lassan 2 éve válófélben vannak. Anyám kezdeményezte a válást, amin nem is csodálkozom. Én már rég elhagytam volna...
Édesapámról kb 1 éve semmit nem hallottam, azt hittük sose látjuk többé...legalábbis ebben reménykedtünk.
Háttérinfo: 4-en vagyunk testvérek/26,24,18,16 évesek/. Én elköltöztem Veszprémbe, nővérem pedig Budapesten lakik albérletbe. A családi ház két részből áll: régi és új. A régi rész teljes mértékben apámé, az új fele pedig anyámé.
Szóval pár nappal ezelőtt apám felbukkant kép "képviselővel" és követelte a házát. Nos a két képviselő valószínűleg a nője és annak a fia.
Hazajöttek és a régi részből (ahol anya és az öcsém lakott) kiköltöztették az új részbe (ahol van 2 szoba, meg egy ebédlő) mondván, hogy ez az övé. Képzelhetitek azt a kárörvendő mosolyt az arcán, amikor látta hogy a saját gyerekét kidobja a szobájából.
Na mindegy, legyen úgy hogy a régi részt nem használhatjuk. Azonban ebben az a bibi, hogy ott van a konyha, a fürdőszoba és a wc. Ő kijelentette, hogy azt sem használhatjuk, és szó szerint ezt mondta "majd kaptok egy vödör vizet a fürdéshez és hozzászoktok a szar szaghoz".
(Olyan emberről beszélünk, aki a saját gyermekét képes lenne megölni, vagyis ezzel fenyegetni!
Így most a helyzet úgy áll, hogy
- konkrétan palalappal elválasztotta a régi és az új részt(értsd: oda van fúrva, szögelve és nem lehet átjutni, zárja mindenhol az ajtót)
- a húgom és az öcsém alig esznek (valamelyik nap is odarakott a fater 2 joghurtot hogy egyenek)
- fürdeni csak a két tesómat engedi, anyámat nem (be kell kéredzkedni a saját házunkba ahol felnőttünk, de csak akkor ha otthon van, amúgy oldják meg..)
Folytatás:
a legszánalmasabb az, hogy ez nevezi magát apának...és régebben sem volt jobb a helyzet.
Ha ezt meg tudja tenni a saját gyerekeivel, hogy kidobja a szobájából és odaköltöztet vkit, akkor még mi mindenre képes.
Erre csak annyit tudok mondani: Az én apám már rég meghalt.
Mit szóltok? Segítséget fogadok :)
Egy évig hol volt? Mik a házra a tulajdonviszonyok, haszonélvezeti jog, stb?
Egyébként birtokjoga minden ottélőnek van, és az az első. Rendőrségen kérdezhetitek, mi a teendő.
Egy évre eltűnt, a gázon fél milliós tartozás van, amit anyám rendez folyamatosan! Apa semmit nem fizet!
A z áramon is majdnem 100ezres tartozás volt, amint szintén anyámfizetett. Apám sehol nem volt, télen sokszor fűtés sem volt!
Gyerektartást kellene már fizetnie de semmit nem fizet.
Utána néztem a gyermeki jogoknak, a szülőnek kötelessége élelmiszert és higiéniai eszközöket biztosítania!
Hiába küldenénk el, él a jogával...
Régi-új rész: Apám egy öreg hölygtől kapta a házat, mert "gondozta", de már azt se tudjam mit higyjek...majd jó pár évre rá elkezdtünk építkezni, amibe anyám is beleszállt, ezért van ez a megosztás. Sajnos ő a tulaj...
Elkergetni nem lehet, ha kell fel is jelenti a saját gyerekeit!
Anyám hétfőn megy birtok védelmet intézni...
Igazából a véleményetekre vagyok kiváncsi, mit tennétek?
Így van elválasztva:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!