Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen apa az ilyen? "majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen apa az ilyen? "majd kaptok egy vödör vizet a fürdéshez és hozzászoktok a szar szaghoz"

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem is tudom hol kezdjem. A szüleim már lassan 2 éve válófélben vannak. Anyám kezdeményezte a válást, amin nem is csodálkozom. Én már rég elhagytam volna...

Édesapámról kb 1 éve semmit nem hallottam, azt hittük sose látjuk többé...legalábbis ebben reménykedtünk.

Háttérinfo: 4-en vagyunk testvérek/26,24,18,16 évesek/. Én elköltöztem Veszprémbe, nővérem pedig Budapesten lakik albérletbe. A családi ház két részből áll: régi és új. A régi rész teljes mértékben apámé, az új fele pedig anyámé.

Szóval pár nappal ezelőtt apám felbukkant kép "képviselővel" és követelte a házát. Nos a két képviselő valószínűleg a nője és annak a fia.

Hazajöttek és a régi részből (ahol anya és az öcsém lakott) kiköltöztették az új részbe (ahol van 2 szoba, meg egy ebédlő) mondván, hogy ez az övé. Képzelhetitek azt a kárörvendő mosolyt az arcán, amikor látta hogy a saját gyerekét kidobja a szobájából.

Na mindegy, legyen úgy hogy a régi részt nem használhatjuk. Azonban ebben az a bibi, hogy ott van a konyha, a fürdőszoba és a wc. Ő kijelentette, hogy azt sem használhatjuk, és szó szerint ezt mondta "majd kaptok egy vödör vizet a fürdéshez és hozzászoktok a szar szaghoz".

(Olyan emberről beszélünk, aki a saját gyermekét képes lenne megölni, vagyis ezzel fenyegetni!

Így most a helyzet úgy áll, hogy

- konkrétan palalappal elválasztotta a régi és az új részt(értsd: oda van fúrva, szögelve és nem lehet átjutni, zárja mindenhol az ajtót)

- a húgom és az öcsém alig esznek (valamelyik nap is odarakott a fater 2 joghurtot hogy egyenek)

- fürdeni csak a két tesómat engedi, anyámat nem (be kell kéredzkedni a saját házunkba ahol felnőttünk, de csak akkor ha otthon van, amúgy oldják meg..)

2014. máj. 3. 07:23
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Folytatás:

a legszánalmasabb az, hogy ez nevezi magát apának...és régebben sem volt jobb a helyzet.

Ha ezt meg tudja tenni a saját gyerekeivel, hogy kidobja a szobájából és odaköltöztet vkit, akkor még mi mindenre képes.

Erre csak annyit tudok mondani: Az én apám már rég meghalt.

Mit szóltok? Segítséget fogadok :)

2014. máj. 3. 07:26
 2/20 anonim ***** válasza:
Nos, amíg nem zárult le a válás es a vagyon megosztás, teljes joga van ott élni.
2014. máj. 3. 07:28
 3/20 anonim ***** válasza:

Egy évig hol volt? Mik a házra a tulajdonviszonyok, haszonélvezeti jog, stb?

Egyébként birtokjoga minden ottélőnek van, és az az első. Rendőrségen kérdezhetitek, mi a teendő.

2014. máj. 3. 07:32
 4/20 anonim ***** válasza:
95%
Az egy dolog, hogy teljes joga van ott élni. De miért csinálja ezt az undorító alakoskodást? Ezt mind a gyerekek szívják meg. Kitartás!
2014. máj. 3. 07:36
 5/20 anonim ***** válasza:
91%
Egyáltalán be lehet ilyet jegyeztetni, hogy új és régi rész? Sztem piszkosul nem, tehát az egy ház, aminek használatához mindkettőjüknek joga van, innentől fogva ki kell hívni a rendőrséget, hogy tegyék helyre.
2014. máj. 3. 08:01
 6/20 anonim ***** válasza:
65%
Mint ahogy az egyik válaszoló írta:a gyerekek szívják meg - ő ezek szerintkonkrétan sza.rik a gyerekekre ez az egyik. 2 azt is szépen megírták hogy régi-új ház nincs mindeggyikőtöknek teljes joga van használni. 3 ez egy szarember aki képes a nője kölkét+ a nőjét beköltöztetni a családja mellé nem semmi... És a végén írtad hogy segitséget elfogadok ez pontosan mit jelent (csak nem verő ember toborzást :D ). Ja és ha ennyien vagytok tesók pláne nem kis gyerekek akkor miért nem zavarjátok el, tudom nem lehet joga van stb., de hátha tudatjátok vele hogy utáljátok és elmegy persze ha mind nő nemüek vagytok akkor nehézkes helyre rakni lehet hogy csúnyán hangzik de sokba kerül a bíróság XD. De persze ez sem helyes de ha ilyen szemét akkor kukában a helye.(bocs a helyesírási hibákért)
2014. máj. 3. 08:17
 7/20 A kérdező kommentje:

Egy évre eltűnt, a gázon fél milliós tartozás van, amit anyám rendez folyamatosan! Apa semmit nem fizet!

A z áramon is majdnem 100ezres tartozás volt, amint szintén anyámfizetett. Apám sehol nem volt, télen sokszor fűtés sem volt!

Gyerektartást kellene már fizetnie de semmit nem fizet.

Utána néztem a gyermeki jogoknak, a szülőnek kötelessége élelmiszert és higiéniai eszközöket biztosítania!

Hiába küldenénk el, él a jogával...

Régi-új rész: Apám egy öreg hölygtől kapta a házat, mert "gondozta", de már azt se tudjam mit higyjek...majd jó pár évre rá elkezdtünk építkezni, amibe anyám is beleszállt, ezért van ez a megosztás. Sajnos ő a tulaj...

Elkergetni nem lehet, ha kell fel is jelenti a saját gyerekeit!

Anyám hétfőn megy birtok védelmet intézni...

Igazából a véleményetekre vagyok kiváncsi, mit tennétek?

Így van elválasztva:

[link]

2014. máj. 3. 09:13
 8/20 A kérdező kommentje:
Rendőrség válasza: Joga van megtenni...
2014. máj. 3. 09:31
 9/20 anonim ***** válasza:
57%
Szép humánus megoldás mondhatom pláne a gyerekeivel szemben amúgy mindig ilyen tetü volt veletek?
2014. máj. 3. 10:06
 10/20 anonim ***** válasza:
Nincs nagyszülő akihez mehetnétek?Én valahogy elköltöznék anyukád helyében a tesóddal,legalább amíg a válás le nem zajlik....
2014. máj. 3. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!