Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváltunk a férjemmel, de az anyával jóban maradtunk, továbbra is része az életünknek. Mi a véleményetek erről?
Közel lakik, heti 1x megy a gyerekekért oviba, 2-3 hetente nála vagyunk hétvégén, néha ott is alszanak a gyerekek.
Ti ezt furcsának találjátok?
Szerintem ez jó dolog. Nem egy sárkány a gyerekek nagyija..
Pl nekem amikor elváltak a szüleim, az apám anyja sokkal nagyobb balhét csapott, mint ami volt alapban a szüleim között. Apám inkább csendesen menekült volna, csak azért perlekedett, hogy hozzá kerüljek, másért nem nagyon. Viszont az anyja csak szította a feszültséget, állandóan veszekedett anyámmal, ha látta, és még durvább dolgokat is csinált, nem írom le, már lényegtelen.
Velem próbált normális lenni ez a sárkány nagymamám, ha ott voltam, de ha anyám került szóba... áh, egyszerűen ott volt a levegőben, hogy rossz ember. Még apám is kerülte amúgy...
Jobb ez ahogy nálatok van, hidd el!
Mitől tartasz? Talán hogy ha új párod lesz, probléma lesz, hogy tartod vele a kapcsolatot? A gyerekeid hozzád tartoznak, nekik meg joguk van a nagyszüleihez, meg hát az apjukhoz is lenne, szóval egy következő férfinek így kell elfogadnia... ráadásul nem a volt férjeddel megy a kontaktus, hanem az anyósoddal, rá csak nem lesz már senki féltékeny. :)
Miért kellene furcsállni azt, ami normális?
Komolyan, néha olyan érzésem van, hogy néhány kérdező csak azért ír ki ilyen kérdéseket, hogy mindenki dicsérje őt, és elájuljon tőle.
a napokban is volt egy ilyen "nem gáz, hogy a férjemet gyakran elengedem a haverjaival horgászni?" kérdés.
Nyugodj meg kérdező, varázslatos vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!