Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás esetén kinek ítélheti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás esetén kinek ítélheti oda a bíróság a két gyereket? 1 és 3 éves. A férjem a kicsit akarja. Mik az esélyeim?

Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 22:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

Nem vehetik el tőled a gyerekeket, még túl picik hozzá. Legalábbis, ha van munkád. Lehet adnak egy határidőt, hogy addig keresned kell állást és csak akkor maradhat nálad mind2 pici, vagy elveszik mind2-t. De Persze ehhez nagyon indokolt eset kell, pl, ha a gyesed vagy nem tom mi teljesen minimál pénz és nem kapsz máshonnan. Magyarul nem elég a havi jövedelmed a gyerekek eltartására.

De szerintem az 1 éves babát nálad hagynák, mivel olyan pici, hogy teljes lélek roncsolás lenne a számára.

Mert apa nélkül még el van egy pici de anya nélkül éppen csak, hogy él. Személyes tapasztalat az ismerőseim köréből.

2009. dec. 29. 19:54
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen ez az egy, amiért elvehetnék tőlem őket - mást nem tudnának felróni nekem. Még terhesen az első picivel megszűnt a munkahelyem, azóta meg nem igazán tudtam állást keresni ugye. Megha sikerül is, hol fognak bejelenteni normál pénzzel, amivel tudom igazolni bíróság előtt, hogy el tudom őket tartani. Egyébként a szüleim segítenének, ja és persze az apjuknak sincs olyan bejelentett állása, ahol korrektül szerepelne a jövedelme...
2009. dec. 30. 08:47
 13/19 anonim válasza:

Szia és sziasztok!

Szerintem nem kell aggódnod, én a 7éves lányomat nem tudtam elvenni az anyától, pedig ezerszer jobb a munkahelyem és többet keresek.Egyetlen dolog volt ami ellenem szolt csak még pedig az, hogy én hittem abban, hogy esélyem van a volt feleségemmel szemben és ügyvéd nélkül mentem a tárgyalásokra ő meg hozott magával egyet és a vége az lett, hogy vagy feljelentem egy olyan dolog miatt a volt feleségem ami lehetetlené teszi a gyermeknevelésben vagy haza megyek és beletörődök, hogy a gyereket csak kéthetente láthatom csak.

Én azt mondom, hogy ne menj ügyvéd nélkül és bármilyen esélytelen is vagy ő áthidalja.

2009. dec. 31. 11:40
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
11:40: még jó, hogy nem a pénz döntött a gyerek sorsáról. Miért is kellett volna azért neked ítélni, mert jobb munkád volt?
2009. dec. 31. 11:42
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem valoszinu hogy testvereket szetvalasztananak, ne aggodj, 90 % hogy mind a kettot te kapod. Ilyen kicsi gyerekeknek az anyjuk mellett a helye. Ne csinalj semmi hulyeseget, ne hagyd magad esetleg csobe huzni hogy barmit felhasznaljon ellened a birosagon. Ha provokal, hagyd ra. Jah, es olvasd el a Kramer kontra Kramert.
2009. dec. 31. 13:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Nagy valószinüséggel neked itélik mindkét gyermeket, de azért bántás nékül jó lenne elgondolkodnod a következőn: ezt a férfit te választottad, és mint irod, "nem normális, sosem volt az" - akkor miért is született a két gyermek? pláne miért a második ártatlan picike? te legalább olyan hibás vagy a kialakult helyzetért, mint ő, bármi is az oka a válásotoknak. Olyan megjegyzéseket teszel egy emberre, akit egykor szerettél - hisz te választottad - aki később a gyermekeid apja lett, amivel saját magad minősited, hogy csak ilyet voltál képes választani.Az ő viselkedését mi vagy ki provokálja??Ebben a helyzetben nincs más dolgod, mint a legnagyobb békesség mellett belátni, hogy együtt szúrtátok el, csak a két gyerek issza meg a levét!!! engedjétek el békében egymást, és teljes ráfordulással öntsd a szived összes szeretetét a gyermekeidre - rájuk fér....
2009. dec. 31. 18:39
 17/19 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak, igen, igazad van. Sajnos tévedtem. És igen, én is mindig úgy gondoltam, hogy olyan nincs, hogy vkivel nem lehet beszélni, max nem jól áll hozzá az ember, igenis mindenkivel meg lehet ütni azt a hangot, amivel megtalálod a hozzá vezető utat. De hozzá nem. Egyébként a gyerekek nem voltak tervezettek, de attól függetlenül közös döntésként szeretettel vártuk őket. Most mégis így alakult, és hidd el, engem szomorít el ez a legjobban. Te sem örülnél, hogy csonka családban kell felnőniük. Tudod, el tudnám magyarázni, hogy mi is van itt és miért (legyen annyi elég, hogy a szülők - nem az enyémek irányítják a családomat, persze nem úgy, ahogy mindenkinek jó lenne). Még az unokákat sem nézik, hogy nekik mi az ideális. Nem hiszed, ugye? Azt hiszed túlzok? Bár úgy lenne. De azért köszönöm a válaszokat - tényleg. Nagyon szeretem őket, nem akarok elveszíteni egyik gyerekemet sem.
2010. jan. 27. 17:23
 18/19 A kérdező kommentje:
Ja, és az apukának üzenem, köszönöm a tanácsot, simán odamentem volna ügyvéd nélkül!
2010. jan. 27. 17:24
 19/19 anonim ***** válasza:
sejtettem, hogy a kicsi az fiú, az ilyen aljadékok legtöbbször hímsoviniszták, a lánynak meg maradandó sérülést okoz egy ilyen apa, aki mint egy náci különbséget tesz a gyerekei között.
2010. szept. 15. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!