Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mennyi idő kell még a feleségemnek, hogy elfogadja, hogy vége?
Erre nincs érdemi válasz.
Engem az exem 2 évig zaklatott szakítás után, igaz mi több mint tíz évig együtt éltünk és nem amiatt szakítottunk, hogy ilyen súlyú dolog kiderült volna, mint nálatok. Immáron 6 éve vagyunk külön és még mindig megkeres néha.
A volt feleséged majd megtanulja, hogy időben őszinte legyen azzal, akivel le szeretné élni az életét.
Nagyon nem irigyellek, nőként a párod helyett is szégyellem magam!
33/N
én emlékszem a múltkori kérdésedre is. örülök, hogy végül elhagytad, jó döntés volt :)
ne reagálj semmire, valamikor csak felfogja, hogy vége..
8-as
ezeken a tanácsokon az előző kérdés kapcsán túljutottunk:)
véleméynt stb-t most hagyom is, ez a kérdés most nem erről szól
Még feleséged? Nem váltatok el? Vagyis nem adtad be a válást?
szerintem ő még mindig nem hiszi el, hogy a múltbéli tette, hibája miatt "kidobsz" az ablakon majd 5 évet.
hiszen ő azzal a múlttal vált azzá, akit szerettél elvileg..
szerintem sem fogja elfogni, amíg nem váltasz számot, vagy kerek perec nem mondod meg neki, hogy ne hívj, mert feljelentlek, nem akarok veled beszélni...1 ilyen sms-t is írhatsz neki, hogy legyen nyoma..
ha más nem használ, akkor ez zaklatás,úgyhogy feljelentheted. akkor abbahagyja, mert kénytelen lesz..
(bár én azt a részét nem értem, miért akar valaki visszamenni egy olyan emberhez, aki megveti?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!