Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vajon mennyi idő kell még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mennyi idő kell még a feleségemnek, hogy elfogadja, hogy vége?

Figyelt kérdés
Olyasmi miatt hagytam el, amiről tehet is meg nem is. Bevallotta, hogy prostituált volt előttem. Kaptam már elég fejmosást egy másik kérdés kapcsán, nem kell több. Nem tudom elfogadni és kész. Viszont a feleségem már két hónapja zaklat, hogy fogadjam vissza. Meddig kell még tűrnöm ezt? Hogy vehetném rá, hogy fejezze be végre és fogja fel, hogy köztünk már nem lesz semmi?
2014. ápr. 25. 14:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28%

Erre nincs érdemi válasz.

Engem az exem 2 évig zaklatott szakítás után, igaz mi több mint tíz évig együtt éltünk és nem amiatt szakítottunk, hogy ilyen súlyú dolog kiderült volna, mint nálatok. Immáron 6 éve vagyunk külön és még mindig megkeres néha.

A volt feleséged majd megtanulja, hogy időben őszinte legyen azzal, akivel le szeretné élni az életét.

Nagyon nem irigyellek, nőként a párod helyett is szégyellem magam!

33/N

2014. ápr. 25. 15:07
 12/18 anonim ***** válasza:
33%

én emlékszem a múltkori kérdésedre is. örülök, hogy végül elhagytad, jó döntés volt :)

ne reagálj semmire, valamikor csak felfogja, hogy vége..

2014. ápr. 25. 15:37
 13/18 anonim ***** válasza:
58%

8-as

ezeken a tanácsokon az előző kérdés kapcsán túljutottunk:)

véleméynt stb-t most hagyom is, ez a kérdés most nem erről szól

Még feleséged? Nem váltatok el? Vagyis nem adtad be a válást?

szerintem ő még mindig nem hiszi el, hogy a múltbéli tette, hibája miatt "kidobsz" az ablakon majd 5 évet.

hiszen ő azzal a múlttal vált azzá, akit szerettél elvileg..

szerintem sem fogja elfogni, amíg nem váltasz számot, vagy kerek perec nem mondod meg neki, hogy ne hívj, mert feljelentlek, nem akarok veled beszélni...1 ilyen sms-t is írhatsz neki, hogy legyen nyoma..

ha más nem használ, akkor ez zaklatás,úgyhogy feljelentheted. akkor abbahagyja, mert kénytelen lesz..

(bár én azt a részét nem értem, miért akar valaki visszamenni egy olyan emberhez, aki megveti?)

2014. ápr. 25. 16:03
 14/18 anonim ***** válasza:
én azt nem értem minek vette el, amikor már korábban is a szakításról írt kérdező ez miatt
2014. ápr. 25. 16:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Jobban járna, ha minél hamarabb megtenné, akkor mivel mással tudnád tovább kínozni, az talán neked lenne még rosszabb.
2014. ápr. 26. 14:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Szegény csaj...őszinte volt. Ezt nem sokan vallották volna be, pedig vannak egy páran. Majd kifogsz egy olyat, aki nem fogja elmondani.... :D :D :D meg is érdemled. Tuti valami laza erkölcsű spinét fogsz ki :D
2014. ápr. 30. 11:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Őszinte? Őszinte akkor lett volna, ha elmondja még időben és nem csak házasság után!
2014. ápr. 30. 15:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi ujság van?
2014. ápr. 30. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!