Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A házasságtörés hogy használha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házasságtörés hogy használható fel a valóper során?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 20:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Békítésnél esetleg felmerülhetnek az okok, de egyébként nem számít, ebből a megcsalt fél előnyt nem szerez váláskor. A hűség egy párkapcsolatban két ember magánügye nem jogi kategória.
2014. ápr. 25. 00:05
 12/17 anonim ***** válasza:
94%
A házasságtörés egyedül abban az esetben válhat hasznodra, ha te követed el, mégpedig a bíróval. :D Ilyen esetben nyilván a te javadra ítél majd. :D
2014. ápr. 25. 09:40
 13/17 anonim ***** válasza:
58%
Tényleg sehol,hisz nincs róla szerződés!Na de ha kifogsz egy olyan bírót,aki vallásos,akkor ott a jóban-rosszban,örökön-örökké szöveg!Az felejtős,a hűtlenségre hivatkozni,hisz az nem BŰN jogilag!Viszont a szenvedő alany bekattan ebből kifolyólag és ott már nem az ész diktálja a cselekedeteit!Az viszont már a törvény szerint bűn,ha valaki a piába fojtja a bánatát,vagy beszól a másiknak.stb..Mert ezt nagyon ki lehet kezdeni!Elmegy a nem hűtlen a pszichiáterhoz ,hogy miképp dolgozza fel ezt,a sokkot,traumát...Igen ám de ennek nyoma van!Hogy az jár dilidokihoz aki ezt át élte!Ebből kifolyólag ő a szenvedő alany ismét!Ha én még egyszer megnősülök,akármennyire elvakít a szerelem,akkor is szerződébe fogom foglalni,hogy ha hűtlen akkor mindent veszít!Ezt a szerződést javaslom mindenkinek!Ha nem írja alá,akkor komolytalan a figura!"egy embernek egy a párja".Pont ilyen apró bakik miatt van ez a sok válás!
2014. ápr. 25. 09:57
 14/17 anonim ***** válasza:
77%

13: családban történt a következő eset. A nő a házasságkötést követő 1 évben kb. 20 kilót szedett fel, nem akart dolgozni menni, a gyereket is az apja vitte oviba már a végén, mert arra sem volt hajlandó, csak otthon olvasgatott, önmegvalósító tanfolyamra járt stb., a gyerek születése után szex is nulla. A férjnél 5 év után szakadt el a cérna, talált más nőt, akivel összejött, a válás után el is vette feleségül.

Szóval hidd el, lehet úgy intézni, hogy a ,,szenvedő" fél kövesse el a házasságtörést, olyan értelemben, hogy megszakít minden, addig működő folyamatot. Ebben az esetben a félrelépés nem ok, hanem tünet, méghozzá a rossz kapcsolaté.

Érdekes adalék, hogy a nő a válás után visszafogyott a korábbi alakjára, lett munkája is, új frizura, napi sminkelés, szóval összeszedte magát, hogy már nem tudta magát eltartatni egy balekkal.

2014. ápr. 25. 12:06
 15/17 anonim ***** válasza:
67%
14-Az exemről írsz?:)Na de az a nő nem szenvedett,sőt gondolom a gyereket is megkapta!Ez most egy kissé ingatag vita.Az ex-em is idecuccolt szintén kerek öt évre.Az ég világon semmi dolga nem volt,na meg semmihez se értett.Azt hazudta szedi a fogamzásgátlót,dehogy szedte.Így terhes lett én meg Istent nem játszok és lett egy gyönyörű gyerekünk.A terhességi időben se csaltam meg,na meg utána se,iszonyatosan kigömbölyödött ő is!Viszont itt ő volt a szexmániás!Na de az ember gondolkodik,tervez,kivitelez!Így ez felborult,tehát kegyetlenül felpörögtem a munkákkal,hogy behozzam a lemaradást,hogy megadjam a kis családomnak mindent amit csak lehet.Építőipari fővállalkozó lettem,de úgy,hogy napi 18-20 órát talpon voltam.Ő ezt tök semmibe vette,de én az összes bevételt letettem az asztalra jóhiszeműen,ő is csak tovább gömbölyödött közben,de nem értem rá foglalkozni ezzel,a családom kezdte óvatosan célozgatni,hogy nem ártana vissza fogyni.Rengeteg melóm volt,éjjel számoltam nappal tárgyalásokon voltam,apróbb melókat meg a helyszínen megcsináltam egy segéddel.Azok a kis munkák bevételei elég volt a brigádjaim fizetésére.Na de hol a nagy lóvé?a mai napig nem tudom hova tette el?Magyarul lenyúlt.Kérleltem,hogy segíts be a számításokba,mert már nem győzöm leírtam az alapképleteket,mit hova kell bele illeszteni,de nem ment neki a legegyszerűbb dolog se.Pl: mennyi kavicsot rendeljek 10 köbméter betonhoz.Elmagyaráztam az ülepedési tényezőt,hogy a köbméter beton szorzója 0.86,de kerekíthetsz felfelé lehet 0,9 is és figyelembe kell venni a 10% anyagveszteséget is.Csak néztem 10 percig,hogy mire megy vele!Hát semmire,mert az 1 szeres szorzótáblát se ismerte!A pénz azt gyorsabban megszámolta mint egy pénz számláló.Hogy egy héten hazavittem 7-800 ezer forintot,de hiányzik belőle egy 20-as,még számon kérte rajtam!Akkor a fejéhez vágtam a tankolási számlát,hogy a kocsi nem vízzel megy!Azt kibújt a szög a zsákból,mert a mulatós Fásy-nak kellett volna építkezni,de anyaggal együtt kérte!Kérdeztem,hogy állunk a anyagilag semmi válasz,közben csak számoltam,na 2 óra múlva megint megkérdeztem,de csak bújt előlem,mondom a akkor mennyi pénzünk van!?Elkapta az ideg és a képembe ordította,hogy semennyi!Mi???Miért sajnálod a gyerekedtől?Még ezt a magyarázatot!Tényleg eltapsolta,valószínű szerencsejáték függő volt,mert sms-ben nyomatta a puttót,na de ahhoz,külön bankszámla kell a Szerencsejáték Zrt-nél!Nem vettem el feleségül,mert hál istennek arra se volt időm.Elég sokszor megbukott,hogy szeretői vannak,hisz unatkozott,amíg én nyomtam a melót.Az utolsó évre visszafogyott és nagyon bedurvult.Most vagyunk túl a 3 éves gyerek elhelyezési peren,ha 2 év alatt nem szült volna még 2 gyereket egy bamba gyerektől akkor simán nyertem volna.De a másodfokú se akarhatta ezt,hogy ezt a megélhetési formát elbukja,de viszont hatalmas pénzbírságot kapott!Érvelései:hogy soha nem foglalkoztam a gyerekemmel,ami nála azt jelentette,hogy nem volt időm,hogy az utcán kézen fogva tologassam a gyereket.Közben rászóltam,hogy hahó anyák napja van!-Na és?-mondom a gyereked most tart előadást az oviban neked.Hát duzzogva de elment,vissza meg azt hallottam hogy egyfolytában sms-ezett,na de nem is velem.Szintén érvelése volt,a szex,hogy elhidegültünk egymástól,na ja,arra volt erőm,hogy a konyha asztalon aludjak,annyira kimerültem a sok matektól hajnal 2-kor.Sokáig gondolkoztam azon a kerek öt éven,itt volt a válasz a szemem előtt!Ugyanis az én pénzem eljátszotta így az összes létező banktól szinte egy időben vett fel személyi hiteleket.Így a banki elévülésre hajtott,legalábbis anno így volt.Mivel,hogy elfelejtette kijelenteni magát innen,így még élettársak voltunk!Elég volt csak a telefon számláját megnézni."per előtti utolsó felszólítás" 150ezer sara volt.:)De szivatás kép nem adta oda a gyereket,betegségre hivatkozva,így a 8 napos határidős befizetésről is lemaradt!Most per újra felvételt fogok kérni,ha nem akkor a büntető jogokhoz nyúlok!A másodfokún csak megnevelték a pénzbírsággal,kapott egy utolsó lehetőséget.Most ezt ősz óta kb.10szer megszegte!Most utoljára a tavaszi szünetből szerinte 38 óra járt nekem!!!De az is úgy hogy nem egybefüggően,hanem hanem órákra szedte szét.10-kor ide kell jönnöd a gyerekért,18.00-ra meg oda kell vinned a gyereket...stb!Kérdező bocs,de a házasságtörés tényleg semmit se ér a bíróság szemében,csak egy jellemzést adsz az alanyról!
2014. ápr. 25. 16:04
 16/17 anonim ***** válasza:
13-as, csak szólok, hogy ilyen tartalmú szerződést ebben az országban egy bíróság sem fog elfogadni, sőt egy ügyvéd sem fog ilyent megfogalmazni.
2014. ápr. 25. 21:01
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Azon ne múljék megfogalmazom én!Így a hűtlenség fogalma bekerülne a nagykönyvbe.Mert az nincs beszabályozva!Anyuci félremászkál,beadják a válást és viszi a gyereket is!Apuci,meg mit tud tenni?Na de így,bizonyítékokkal már nem mindig az anyáé a gyerek,ha ezt bűnnek vennék nem azt ami a következménye!
2014. ápr. 25. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!