Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne megoldani a gyerektartást?
Én a gyerek vagyok tehát nem sokat értek hozzá, de egyre több gond van a gyerektartás átvételével. Régebben apukám fizetéséből levonták és így postai úton megkaptuk, de valamiért ez már nem lehetséges. Úgy oldottuk meg, hogy mikor mentem hozzá odaadta én meg egy papírt adtam neki, hogy átvettük. Csakhogy ha jól tudom én nem vagyok köteles elmenni hozzá, és így csak találkozókat beszélünk meg, de ebből elég sok gond származik. Volt már, hogy nem jött el (nem is egyszer), meg hasonlók.
A kérdés az, hogy milyen más módok lehetségesek a gyerektartás átvételéhez? A másik meg, hogy tényleg nem vagyok köteles elmenni hozzá, ha nem akarok?
17/L
17 éves vagy
már dolgozhatsz ha akarsz
keress valami melót amivel legalább a saját dolgaidat fedezni tudod
Már dolgozok... Nyáron is és szombatonként is, ja és gimi mellett. Nem akarok mártírkodni, de elég sok dolgomat én fizetek ki, szóval...
Amúgy ma találkoztam apámmal és megbeszéltük, hogy hétvégén elmegyek hozzá, végül is ünnepekkor azért el szoktam menni, és most nem voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!