Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne megoldani a gyerektartást?
Én a gyerek vagyok tehát nem sokat értek hozzá, de egyre több gond van a gyerektartás átvételével. Régebben apukám fizetéséből levonták és így postai úton megkaptuk, de valamiért ez már nem lehetséges. Úgy oldottuk meg, hogy mikor mentem hozzá odaadta én meg egy papírt adtam neki, hogy átvettük. Csakhogy ha jól tudom én nem vagyok köteles elmenni hozzá, és így csak találkozókat beszélünk meg, de ebből elég sok gond származik. Volt már, hogy nem jött el (nem is egyszer), meg hasonlók.
A kérdés az, hogy milyen más módok lehetségesek a gyerektartás átvételéhez? A másik meg, hogy tényleg nem vagyok köteles elmenni hozzá, ha nem akarok?
17/L
Ha neked át tudja adni, akkor postázni is tidja ( postaszelvényen működik)
Vagy el tudja akármelyik bankban a kp-t tenni egy adott bankszámlára, megjegyzésként, hogy gyerektartás, akkor van nyoma( ő kap róla bizonylatot)
Igaz enm vagy köteles járni hozzá, de akkor 18 éves korod után ő sem köteles rokontartást fizetni neked, az első képesítésed megszerzéséig, mert ezáltal érdemtelenné válsz rá
# 3/5
De aranyos vagy hogy szólsz :) Teljesen lényegtelen soha nem érdekelt a pontozás.
Anyukádnak nem kell ehhez vele beszelnie..
Elég ha jelenti a gyámügynél, hogy apukád nem fizet...
Nem emlékszem pontosan hogy működik( hány jelentés kell) de elvileg avisszamenőleg 6 hónapra lehet..
Vizsont ha eddig letilttták a fizetéséből, most miért nem lehet?
Utolsó: Ezt a hozzászólásodat, csak én gondolom ellenségesnek?
Most komolyan az én hibám, hogy nem sok kedvem van az alkoholista apámmal találkozni? Az szintén nem az én hibám, hogy nincs pénzünk, és alig tudunk megélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!