Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 3 pici gyerekkel maradok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 pici gyerekkel maradok egyedül, szerintetek van igazság?

Figyelt kérdés

az lenne a kérdésem, hogyha elválunk, és a férjem nem akar vagy nem annyi gyerektartást fizetni, amennyi elég lenne a 3 pici neveléséhez, akkor mit tudok tenni?

bejelentett állása tavaly nyár óta nincs, üzletrésze van egy még be nem indult vállalkozásba, ahol nem akar alkalmazott lenni, tb -je sincs vagy max. minimálbéren jelenti majd be magát.

én anno feladtam a karrieremet, állásomat, közösen vállaltunk gyerekeket, ő ugyanúgy akarta, mint én. cégemet felszámolták, segítségem nincs, munkát nem tudom, hogy milyet és 3 gyerekkel hogy találnék. amikor vállaltuk a gyerekeket, benne volt, hogy én csak részmunkaidőben tudok majd dolgozni.

most pedig itt vagyok, hogy nem tudom a hogyantovábbot....

béreljük a lakást, de ha hiteles lenne, az sem lenne jobb.

segítség semmilyen nincs, még bő fél évig max gyedet kapok, utána viszont 100 e ft-tal kevesebb lesz havonta.

mit tennétek a helyemben?

segélyek kilőve, minimálisat adnak (pár ezer ft)

2014. ápr. 18. 22:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/130 anonim ***** válasza:
76%

Nincs igazság, de ez van. Nem önsajnáltatásba kell merülni, hanem azon agyalni, hogy hogyan tovább.

Anyukám is 3 gyerekkel maradt egyedül, ráadásul még a 2 beteges szülője is ott volt, akikről gondoskodni kellett (tehát nálunk sem volt nagyszülő, akire rá lehetett volna hagyni az unokákat), mégis túléltük! Tudod miért? Mert anyukám nem nyavalygott, hanem ami adódott munka (takarítástól kezdve a pénztárosig) mindent elvállalt!

2014. ápr. 19. 16:51
 102/130 A kérdező kommentje:

a takarítást egyáltalán nem degradáltam le, nem mondtam, hogy fárasztó.

egyébként nem kell fogynom, max 1-2kg-ot, hogy a lánykori 55kg-ot újra elérjem. nem kifogás, és remélem, hogy igazatok van, hogy pl. a benzinkúthoz közel 40-hez is simán felvesznek. köszönöm mindenkinek a segítő válaszokat. de az is tény, hogy szeptember előtt kizárt, hogy elhelyezkedjek, mert június legelején bezár az ovi-bölcsi. beszéltem már a vezetőnővel, szeptember előtt semmiképp nem tudja fogadni a 3 évesemet, bölcsihez pedig munkáltatói igazolás kell, ott is voltam. nem kifogások, hanem az egyszerű tények. azért maradjunk a realitások talaján. nem kifogásokat keresek egyáltalán, hanem a elképesztően nehéz valós helyzetet mondom. azt, ami ténylegesen van, mert mondták és nem azt amit urbanlegens alapján valahol hallottatok.

2014. ápr. 19. 18:35
 103/130 A kérdező kommentje:
azért más volt a 80'-as években, amikor szinte ingyen kiutaltak lakásokat, úgy könnyű volt az élet. meg büntették a munkakerülést, büntették, aki nem dolgozik. jó világ is volt az :D :D :D
2014. ápr. 19. 18:40
 104/130 anonim ***** válasza:
62%

Te akkor most hány éves is vagy? Mert 32-t írtál, aztán hogy közel 40-hez, aztán meg hogy a huszonévesekkel nem tudod felvenni a versenyt. Pedig ha a 32 év az igaz, akkor 3 éve még te is huszonéves voltál és 3 év meg se látszik a külsőn....

Honnan tudod, hogy azok a lányok huszonévesek, amúgy?

2014. ápr. 20. 00:00
 105/130 anonim ***** válasza:
62%
Persze ingyen te is valami nagyon állom világban élsz. Aki olyan csóró volt még bérleti listára sem került fel a neve, nem hogy neki utalják.
2014. ápr. 20. 00:03
 106/130 A kérdező kommentje:

32 évesen szültem az első gyereket, ezt azért írtam, hogy mikor kezdtem a gyerekvállalást, majd 35, 37 évesen és most lesz a legkisebb 1,5éves, én pedig 38 vagyok. 21 évesen kezdtem dolgozni érettségi + 2 éves nappali irodavezető tanfolyam elvégzése után, mint irodavezető, majd asszisztens, majd megint irodavezető egy telekommunikációs cégnél. majd eljöttem és ismét nappalin elvégeztem a pénzügyi-számviteli szakügyintézői tanfolyamot-képesített könyvelő, majd banknál helyzkedtem el, azután ingatlanfejlesztő pénzügy-számvitel osztályán.

a gazdasági főiskolát a telekommunikációs cég alatt végeztem főként, de mivel ez egy üzlet is volt és ki kellett nyitnunk is és a szervizeseknek is kiadni a munkát, így egyetlenegy szabira sem mehettem el a bő 3 év alatt, míg ott dolgoztam, így szép lassan elcsúsztam, ennek ellenére 2 lezárt évem van és harmadikos voltam. így már részletes? :D

anyunak is kiutalták, munkás emberek voltak, akik a pártban benne voltak. ennyi épp elég volt egy lakás kiutalásához. pedig még egy családi ház ikerrésze is volt akkor nekik, mégis kiutaltak egy 60m2-es lakást.

2014. ápr. 20. 01:28
 107/130 A kérdező kommentje:

Honnan tudom? mert lebukik, mert szinte nyilvánosan csinálja. például az egyikkel beszéltem is, mert odaadott apuka neki valamit és szerettem volna visszakérni, ezért felhívtam telefonon, mert még a számát sem törölte ki tavaly nyár óta, amikoris lebuktak. felhívtam, kértem vissza a dolgot, erre teljesen ledöbbent, hogy a "szerelmének" családja és 3 gyereke van. azaz a legtöbb nőt is semmibe veszi, mégcsak be sem vallja, hogy családos ember, mert csak szex-szelni akar velük. de van olyan is, aki nyíltan a fb oldalára írogat, nem zavarja, hogy mi vagyunk. de olyan is van, aki maga írt nekem, hogy a férjem zaklatja..... érdekes, nem?! az egyik 23 éves és 48kg, ezt a csaj mondta... a férjem meg az utcán is a 180cm-es 50kg-nál nem kövérebb nőkre mereszti a szemeit, mondta, hogy neki most ez jön be, nem a nőies alkat, mert hiába normális az alkatom, én nőies vagyok, nem vékony és nem 180cm. de szerinte most az a trendi, hogy átlát a lábaközött - ezt is ő mondta.

teljesen a külsőségekre megy, meghülyül egy általa jónak tartott nőtől. mintha kapuzárási pánikja lenne, pedig velem egyidős apuka. mostmár az egész életünket leítam.

ja, a fényképeinkhez meg kiposztolja, hogy 3 gyerek 3 szoba, 4 kerék és társai.......

2014. ápr. 20. 01:36
 108/130 anonim ***** válasza:
62%

Ilyen szakmai múlttal bankoknál kifejezetten érdemes lenne kopogtatnod back-office munkára. Nem tudom, hogy nyelvtudásod milyen, ha nem tudsz jól angolul, akkor szeptemberig arra kellene keményen ráfeküdni,

Bankhoz, ha másra nem, asszisztensnek fel fognak venni.

Ahol én dolgozom, 30 és 60 között vannak asszisztensek, egyetlen elvárás a külsővel kapcsolatban az ápoltság, rendezettség. Sőt, a legtöbb normális munkahelyen nem modelleket keresnek, hanem megbízható munkaerőt. A szakmai tapasztalatot, végzettséget, személyiséget nézik elsősorban, a külsőt csak addig, hogy ápolt legyen az illető.

2014. ápr. 20. 07:24
 109/130 anonim ***** válasza:
62%

Önéletrajzba pedig NEM írunk bele gyerekeket és egyéb magánéleti vonatkozású dolgokat. Se családi állapotot, se mást.

Lakhelyet is csak város (Budapesten esetleg még a kerületet) szinten.

Amikor munkát kerestem, személyes adatként az elérhetőségeimen (telefonszám és e-mail cím) kívül a születési évem és Budapest szerepelt. Soha, sehol nem kérdeztek rá másra, pedig 30 évesen lehetett volna 3 gyerekem is akár.

2014. ápr. 20. 07:27
 110/130 A kérdező kommentje:
az önéletrajzba a kieső 5-6 évre mit írjak? amikor eljöttem szülni, nemsokkal utána elindult a felszámolási eljárás, majd tavaly le is zárult, azaz nincs cég. mit írjak, hogy meddig dolgoztam ott és utána mit csináltam évekig? ha nem írom a gyerekeket, akkor az egy nagy kieső rész. mit javasolsz oda?
2014. ápr. 20. 08:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!