Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukák, kinél szívózik anyuci most (is) a tavaszi szünetben?
Figyelt kérdés
Én kaptam a szünetből 36 órát!!!Mert szerinte ez a törvény!Ezt is úgy,hogy széttördelte órákra és utazzon a gyerek egész szünet alatt!Karácsonykor is ezt csinálta...Na de most már elég!Az összes apuka nevében mondom,hogy ezt már nem tűrjük!!!!Elfogom venni a gyerekünket tőle!Privát nuku!Had lássák a "szerencsétlen" anyucik is hogy mi a szitu!2014. ápr. 18. 09:11
21/32 A kérdező kommentje:
Látom jön az ellenzék,apukák látjátok!?Hogy fordul a kocka egyik pillanatról a másikra!Hol is van biztonságban?Ahol a küszöböt rágják,mert a bankok is rájuk találtak,mert mikor együtt voltunk az összes létező banktól vett fel hitelt,hogy a szeretőivel eltapsolhassa,na most mi van?
2014. ápr. 18. 13:06
22/32 anonim válasza:
És ha nem viszed vissza 18:00ra, hanem 18:15-re? Akkor megy a gyámügyhöz hogy nem tartod be a szavad?!
Mi ez, hogy csak reggel 9től lehet elvinni? És ha te 8:15re mész érte? Nem adja oda a gyereket? Vicc ez a nő :D
23/32 anonim válasza:
Egy kislánynak az anyja mellett van a helye, pontosan azért, hogy anyuka megtaníthassa arra, hogy nem házasodunk össze olyanokkal, akik csak mocskolódni, és a pénzükkel villogni tudnak.
Persze, hogy jobban szeret apucinál a kislány, ha annak van szép nagy háza, sok pénze, meg megenged sokmindent, csak hogy anyucit bosszantsa.
24/32 A kérdező kommentje:
22/ úgy ahogy mondod!30 perc késésnél felnyomott a gyámügynél,mert a kórház sűrgősségin voltunk,hozott egy betegséget magával,egész hétvégén éjjel nappal az ügyeletes orvosokat jártuk,de ő ezért felnyomott!kihangosított telefonnál,úgy hogy még a gyerek is hallotta:"leszarom a gyereket,az időpontot tartsák be"!Az orvosok is néztek,hogy most ez mi?Ha előbb vagyok ott érte most már 17.00 órára a 18.00 helyett ott várakoztat a kocsiban,hogy nincs még annyi idő!Beleőrült a saját hülyeségébe!A kórháznál megfogadtam,ha még egyszer megsiratja akkor nincs Isten!Kérdezte remegve,hogy most mi lesz apu!?Ott maradtam volna vele éjszakára,hogy megfigyeljék,de jött a kórház ..csúcsgóré,hogy adjanak neki dupla adag gyógyszert,hogy kibírja az utat!Bíróság:Hogy meg akartam mérgezni!Ezt állította rólam!
2014. ápr. 18. 16:10
25/32 A kérdező kommentje:
23/ Az hogy van pénzem,a saját irigységed!34 vagyok,de 24 évesen építőipari fővállalkozó voltam!Mindig van mindenre megoldás.Végülis a segélyezés és a gyerektartás is megoldás.A kunyerbálás az megy!!!Mit is írtál,hogy egy lánynak az anya mellett a helye?Csak ez az anya szombatista és a köszönésük a szájra puszi,mi van ha nem lépek gyorsan és valami beteg agyúnak lenyom egyet?Na ne féltsem minden nap?Mert bíróságon előadta magát,hogy ő viszi a suliba,dehogy viszi ezért kapott már 2 telefont is tőlem,mert az első figyelmeztető jel megvolt már,hogy egy bácsi haza akarta vinni!!!Le lehet engem köpni a felfogásom miatt,mert te se vagy különb tőle!
2014. ápr. 18. 16:23
26/32 anonim válasza:
"Elfogom venni a gyerekünket tőle!"
Álmodban!
"Had lássák a "szerencsétlen" anyucik is hogy mi a szitu!"
Alig látod a gyerekedet...akkor ki is itt a szerencsétlen?
27/32 A kérdező kommentje:
Idézőjel nem bökte ki a szemed?Az ilyenek állítják be magukat szerencsétlennek,hogy "itt a 3 gyerek,de miből tartsam el?"A gyerek tartás arra se elég,hogy vegyek magamnak egy márkás ruhát",mert kb. ez a szitu,mert neki semmire, se iskolai cuccokra se ruhára nem kell költeni ezt mind kiállom én!A kajájuk meg a zacskós leves meg a virsli!Alig van erő ebben a szerencsétlen sápadt gyerekben.Nyári szünetben meg erős,mint egy bivaly,mert ehető dolgokat eszik!A másik 2 gyereke is állandó beteg!De akkor is lepasszolja,had kapja el mindenki!Az anyukák mintaképe!!!
2014. ápr. 18. 17:43
28/32 anonim válasza:
elképesztő, hogy folyamatosan szerencsétlenezed a gyereket.
29/32 A kérdező kommentje:
Ja kedden megy az anyag az ügyvédemnek...."álmomban",szánalmasok vagytok a 90 %-os "mindig az anyáé" szituval!Tisztelet a kivételnek!
2014. ápr. 18. 17:47
30/32 A kérdező kommentje:
28/Szerencsés???Hogy egy dilinyós "anya" mellett van akitől retteg,vagy egy "mindenre van megoldás" apával akivel jól érzi magát?!
2014. ápr. 18. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!