Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apukák, kinél szívózik anyuci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apukák, kinél szívózik anyuci most (is) a tavaszi szünetben?

Figyelt kérdés
Én kaptam a szünetből 36 órát!!!Mert szerinte ez a törvény!Ezt is úgy,hogy széttördelte órákra és utazzon a gyerek egész szünet alatt!Karácsonykor is ezt csinálta...Na de most már elég!Az összes apuka nevében mondom,hogy ezt már nem tűrjük!!!!Elfogom venni a gyerekünket tőle!Privát nuku!Had lássák a "szerencsétlen" anyucik is hogy mi a szitu!

2014. ápr. 18. 09:11
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
96%

anyuka vagyok

de ez érdekes mert a törvény szerint a szünet fele jár a másik félnek - nem csak 36 óra......

mondjuk nekem jó a dolgom mert apuka az egész szünetre elvitte őket :-)

nem nem én találtam ki ezt hanem ö

2014. ápr. 18. 09:16
 2/32 anonim ***** válasza:
98%
Ahelyett, hogy egymást marnátok, megkérdezhetnétek a gyereket, hogy mit akar.
2014. ápr. 18. 09:16
 3/32 anonim ***** válasza:
84%
Fogd a kezedbe a bírósági határozatot. Menj oda amikor határozat alapján elviheted a gyereket. Ha nem adja, hívd ki a rendőröket. Ha többször akadályozza a láthatást, pénzbüntetést fog kapni, jelentsd fel. Állj a sarkadra, ne hagyd magad. Ezt én is gusztustalannak tartom.(Üdv.: egy anyuka). Lehet ő is rád fogja hívni a rendőröket, h nem vitted vissza időben, de ha felmutatod a bíróság döntését akkor nem fognak zargatni, te meg feljelentheted anyukát zaklatásért. Amúgy sajnálom hogy eddig fajult, azért az lett volna a legjobb, ha meg tudtok egyezni:(
2014. ápr. 18. 09:20
 4/32 A kérdező kommentje:
Ez a szerencsétlen gyerek nincs képben annyira!Mert ha nem azt teszi,mit anyuci mond neki büntetésben van!Utálja őt,de nem érti,hogy mi hogy működik!Tavaly zárult le a per ahol anyucit cefetül megbüntették és egyet se bakizhat.(3 évig tartott). Tavaly óta már 12-14 bakija van!Csak a lányom bírja még ki ezt a kis időt és kegyetlenül elveszem tőle!Így megtudja,hogy nincs segély osztás,(ja nagycsaládossá tette magát 2 év alatt),megtudja milyen az,hogy 5 perc késés nélkül 120 km-ert pontosan betartsa,megtudja azt is hogy milyen a gyerektartást fizetni időben!Az ügyvédemnek vérben forognak már a szemei!Lesz itt ne mulass!!!
2014. ápr. 18. 09:30
 5/32 A kérdező kommentje:
Most is bakizott,hogy ma 9.45-kor "itt és itt vehető át a gyerek",igen ám,de tegnap változtatott rajta,hogy inkább a szomszéd faluban szombat 10.00-kor "viheted el a gyereked 18.00-ig"!!!Csak hát én nem vagyok gépközelben!!!Telefonálni nem mer mert az nem bizonyíték!Így én ott vagyok most az eredeti "parancs" szerint:)!Hoppáré nyanyuci!
2014. ápr. 18. 09:40
 6/32 anonim ***** válasza:
Ennyniből nem derül ki miért történtik ez a szívózás, de ha szerinted ez árt a gyereknek, hagyd egy kicsit, ne szakadjon ketté az a gyerek, és majd ha csitulnak a dolgok ő is engedékenyebb lesz.
2014. ápr. 18. 09:44
 7/32 anonim ***** válasza:
91%
Huh, kerdezo, kicsit fel húztad magad..... Valoban a bírósághoz, vagy a gyamhivatalhoz kellene fordulnod, ha nem megfelelően alakul a lathatas a gondozó szulo hibájából. Azzal, hogy itt puffogsz meg fenyegetőzol, semmit nem fogsz elérni.
2014. ápr. 18. 09:49
 8/32 anonim ***** válasza:
81%

Igazad van..

Viszont nem érzed azt, hogy te is ugyanolyan vagy mint ő?

Ez annyira szánalmas,..

Nem az van, hogy imádod a lanyod és szeretned, hgy veled eljen, hanem az..

Hogy majd meglátja anyuci, majd megszivatom én is, majd elveszem a gyereket mert az rossz lesz neki, majd bakiztatom, majd meglátja hogy mi lesz.. Húh de megmutatom neki..

Kit érdekel hogy nektek mennyire rossz?

A lányod lelkvel mi lesz? A lányod hol érzi azt hogy szeretik, ha csak egymassal marakodtok:-(?

2014. ápr. 18. 09:50
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim is mindig ezt csinálták. Észre se vették, hogy én már rég elköltöztem, de ők még mindig marják egymást, miattam. Hányingerem van mindkettőtől, hogy ezzel ment el az egész gyerekkorom.
2014. ápr. 18. 09:53
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom hogy válásnál figyelembe veszik az életkörülményeket és a gyerek akaratát, fejlődéséhez szükséges feltételeket, stb. Ha anyucival ennyire nem lehet szót érteni akkor hogy ítélhették neki oda? Apukák világosítsatok fel mert nem értem, hasonló problémáról egyébként máshonnan is hallottam már, de ezek szerint akkor nagyon rosszul működik a törvénykezés hiszen nem a gyerek javára megy a döntés. Tudtommal rendőri segítséget kérhetsz a helyi kapitányságon.
2014. ápr. 18. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!