Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik érvényesül az őszi szünetben? Az apa láthatási joga a szünet első felében vagy az én hétvégém?
Az iskolaszünetek első felét ő kapja meg, de beleesik az "én" hétvégém, s a rákövetkező páros hétvége is(?) az övé? 10 napból 3 napot lenne itthon és egyetlen hétvégét sem?!
Egyezkedni nem tudok vele és nem is szeretnék!
... mármint a gyermekem lenne itthon csak 3 napot a 10-ből?
Tud valaki akár oldalt, ahol erről olvashatok?
Márpedig ezt két féleképp lehet megoldani.
Vagy veszitek szigorúan az ítéletet és akkor 3 nap a tiéd, vagy leültök megbeszélni.
Nehogy már 2 felnőtt ember aki egykor szerette egymást és közösen gyereket akart ennyit nem tudjon megbeszélni.
Hogy lesz a szünet? Milyen nappal indul?
Sztem az te hétvégéd a tied, az még nem a szünet része. Csak a hétköznapokat számold szünetknek. Így akkor kijön hogy az első fele az övé, az első hétvége marad otthon, a második hétvége meg apához megy! Így nem jön Ki?
Így van, nem esik bele a hétvégéd, mert az őszi szünet hivatalosan okt 26-tól 30-ig tart.
Ez hivatalos minisztérium által kihirdetett időpont. Az csak egy dolog, hogy ezt megelőzi , és követi egy hétvége , de az még ,és már nem az őszi szünet !
Megjelent a Magyar Közlönyben a 2009/2010-es tanév rendjéről szóló oktatási és kulturális miniszteri rendelet.
A tanítási szünetek
Őszi szünet: 2009. október 26-október 30. (szünet előtti utolsó tanítási nap október 22, csütörtök, a szünet utáni első tanítási nap november 2., hétfő).
Téli szünet: 2009. december 23-2009. december 31. (szünet előtti utolsó tanítási nap december 22., kedd, a szünet utáni első tanítási nap 2010. január 4., hétfő)
Tavaszi szünet: 2010. április 2-április 6. (szünet előtti utolsó tanítási nap április 1., csütörtök, a szünet utáni első tanítási nap április 7., szerda)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!