Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti kezdenétek válófélben lévő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kezdenétek válófélben lévő emberrel?

Figyelt kérdés

A papírok még nincsenek beadva, de szándékukban áll elválni. Ti belebonyolódnátok így? Vagy majd csak ha kimondják a válást?

Nem voltam még ilyen helyzetben és nagyon tanácstalan vagyok. Számomra tabu az olyan ember, akinek az ujján ott van a gyűrű. Mégis most kölcsönösen szimpatizálunk egymással és kezd komolyabb lenni a dolog, mint szimpla ismerettség.

2014. ápr. 7. 20:50
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Nem. Amig nincs lezárva az előző kapcsolat, addig nem es most nem feltétlenül a papírra gondolok, hanem az értelmi részre.
2014. ápr. 8. 06:16
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt amit a 9-es mond, az hülyeség. Magyarországon a döglött kutya sem foglalkozik azzal, hogy a válás kinek a hibájából következik be, nincs ilyen kitétel, a bíróságot nem érdekli. Ez csak az amerikai filmekben van így.

Másrészt pedig: kérdező, én is akkor ismertem meg a páromat, amikor már külön éltek a nejétől, de a papírokat még nem adták be. Én is azt gondoltam, hogy sima ügy lesz, szeretjük egymást, stb, nem lehet probléma. Ennek ellenére rengeteg vita volt közöttünk, míg ki nem mondták a válást. Persze többnyire én generáltam a feszültséget, bevallom. Hiába tudtam hogy szeret a párom, nagyon sokszor éreztem úgy, hogy a leendő exneje fontosabb neki mint én. Fél évig napi szinten mentek emiatt a veszekedések, pedig alapvetően nyugodt típus vagyok. Én sem gondoltam, hogy ez a dolog ennyire meg fog viselni.

Szerencsére már túl vagyunk rajta, de majdnem ráment a kapcsolatunk. Mégegyszer tutira nem csinálnám végig.

2014. ápr. 8. 07:20
 23/32 anonim ***** válasza:

Ha beadták a válást...

Hiába van hitel, jobb lenne ha tisztáznák..a hitel így is úgy is közös, semmivel sem lesz bonyolultabb válás után, mint most..

Sajnos sok nőt láttam, hogy megütötte a hokáját az ilyen mondva csinált okokkal el nem vált férfiakkal, nőkkel egyaránt

2014. ápr. 8. 07:44
 24/32 anonim ***** válasza:
Mérmint nő esetében férfit aki rosszul járt;-)
2014. ápr. 8. 07:45
 25/32 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha vége van a procedúrának, akkor esetleg, de amíg a válás zajlik, addig semmiképp sem.

2014. ápr. 8. 08:14
 26/32 anonim ***** válasza:

én belementem egy ilyen kapcsolatba. együtt is éltünk, a feleség már évek óta külön háztartásban lakott. azt mondta, csak anyagi okok miatt nem adták még be a papírokat (közös jól menő vállalkozás), de mindenképp elválnak most már. hát nem így történt. még akkor sem volt hajlandó elválni, amikor megszületett a közös gyerekünk.

azóta tudom: nős pasival akkor sem kezdünk, ha már nem él együtt a feleségével és készül a válásra!

2014. ápr. 8. 12:32
 27/32 anonim ***** válasza:

Nem.

Elobb legyenek tul a valason.

2014. ápr. 8. 14:35
 28/32 anonim ***** válasza:

Könnyű rögtön rávágni, hogy nem. Én is így jöttem össze a párommal, még nem volt beadva a válás, ami azóta is zajlik (ezer éve kb). Nagyon sok ez miatt a feszültség és sokat rontott a helyzeten, hogy a párom exe nem hajlandó elfogadni, hogy a páromnak új társa van.

Viszont nagyon szeretjük egymást és nagyon boldogok vagyunk, nem bántunk meg semmit.

Úgy érdemes egy ilyen kapcsolatba belemenni, ha képes vagy folyamatosan újramérlegelni, hogy még mindig megéri-e együtt lenni és figyelni magad, hogy boldog vagy-e. Senkinek nem fenékig tejföl az élete.

2014. ápr. 9. 17:14
 29/32 anonim ***** válasza:
A kozos hitel nem kifogas, a szuleim is elvaltak mar 7 eve van egy kozos hiteluk a lakasra es kozosen fizetik minden honapba (fele-fele)
2014. ápr. 10. 11:17
 30/32 anonim ***** válasza:
Barátnőm hasonló cipőben járt. Elhidegült feleség, majd kiderült nagy kölcsön. Húzódott az ügy. A halálosan szerelmes férfi aki azonnal költözni akart, végül mégsem tudta otthagyni a nejt, mondván, hogy nem teheti meg, hogy a bajban magára hagyja. az asszony aki évek óta nem sexelt a férjjel, hirtelen azt is akart. Végül is a feleség feleség, a barátnő csak szerető. Tegye rendbe előbb a dolgát, aztán legyetek boldogok. a kölcsönt ugyanúgy meg lehet osztani, mint elválni. Van aki egy életen keresztül képes még szerelmet hazudni is. Váljanak el, láss tisztán te is, mert lehet, még a válás előtt szeretne biztos helyre kerülni az anyagiak miatt. Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de sokan megjárták már. Manapság nem nagy ügy a válás, hamar lezajlik.
2014. ápr. 11. 05:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!