Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti kezdenétek válófélben lévő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kezdenétek válófélben lévő emberrel?

Figyelt kérdés

A papírok még nincsenek beadva, de szándékukban áll elválni. Ti belebonyolódnátok így? Vagy majd csak ha kimondják a válást?

Nem voltam még ilyen helyzetben és nagyon tanácstalan vagyok. Számomra tabu az olyan ember, akinek az ujján ott van a gyűrű. Mégis most kölcsönösen szimpatizálunk egymással és kezd komolyabb lenni a dolog, mint szimpla ismerettség.

2014. ápr. 7. 20:50
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy értettem, hogy játszana. Csak én, ha a helyedben lennék még várnék, ha valóban szeretitek egymást akkor megéri.
2014. ápr. 7. 21:02
 12/32 anonim ***** válasza:
82%

engem nem a családi állapota riasztana, hanem a közös hitele az exével. Gondolom nem 20 ezres személyi kölcsönről van szó, ha nem tudják megoldani.

Ha komolyan terveztek, és összeköltöztök, akkora közös kasszátokból menne el az ő törlesztőrészlete.

2014. ápr. 7. 21:03
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2014. ápr. 7. 21:06
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Akkor van válófélben, ha a keresetlevél bent van a bíróságon.

A többi csak duma, kifogás...

2014. ápr. 7. 21:08
 15/32 anonim ***** válasza:
31%
12: két okból is hülyeség a válaszod. Az egyik, ha valóban szeretik egymást ez a legkevesebb probléma, a pénz nehogy már számítson, pláne szeretet terén. A másik, hogy ennyi erőből a kérdezőnek alig akadhatna olyan társ a jövőben, ha nem is dönt emellett az illető mellett, akinek ne lennének adósságai itthoni anyagi helyzeteket figyelembe véve.
2014. ápr. 7. 21:08
 16/32 anonim ***** válasza:
72%

"ha valóban szeretik egymást ez a legkevesebb probléma, a pénz nehogy már számítson"

Aham, 16 évesen én is így gondoltam.

2014. ápr. 7. 21:26
 17/32 tetro ***** válasza:
52%

21.02

"Nézzük tárgyilagosan. Ha egy házasemberrel folytatsz viszonyt, akkor az az ő részéről házasságtörésnek minősül. Ha ezt a váláskor a feleség felhozza, akkor a bíróság hajlamos arra, hogy a férj hibájából bontsa fel a házasságot. Ennek pedig lehetnek negatív következményei a "volt" férj számára."

mégis milyen következmények milyen jogszabály alapján? :D

2014. ápr. 7. 21:36
 18/32 anonim ***** válasza:
57%
Egy kapcsolatnak akkor van vége, ha az egyik fél szakít. Ha már válófélben vannak, akkor ők egymás között már nyilván kimondták a "válást", vagyis nem akarják folytatni a kapcsolatot, tehát papírok ide vagy oda, ők már nem egy pár. Innentől kezdve már szó sincs megcsalásról vagy ilyesmiről.
2014. ápr. 7. 21:45
 19/32 anonim ***** válasza:
30%
Ez nem 16 éves felfogás. A szeretetnek/szerelemhez semmi köze a pénzhez/anyagi helyzetnek, amint köze van hozzá, annak már nincs köze a szeretethez/szerelemhez...max. az önzőséghez, és mások anyagi helyzetének való lenézéshez.
2014. ápr. 7. 21:55
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is előbb lett vége a kapcsolatnak, mint ahogy elintéztük a válást.Ez alatt már baromira nem érdekelt, hogy a férjem kivel mit csinál.

Ha az asszony tud rólatok, nincs titkolózás, nincs "jaj ne lássanak meg együtt", akkor belemennék ha szeretem. A válást nem befolyásolja ha neki lesz egy barátnője közben, az anyagiak elosztását sem, úgyhogy ha ezzel etet, akkor kamuzik és akkor menekülj.

2014. ápr. 8. 01:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!