Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megmenthető még a kapcsolatunk?
Szegény lány. Eljegyzés előtt nem szabad összeköltözni. Ez alapszabály. (ha érdekel a többi írj privátot). Ez a csávó elbízta magát. Te vagy neki a biztos pont az életébe, te nem mész sehova, te áldozatokat hozol a kapcsolatotokért, te lemondhatsz bármiről miatta, egyszóval a párod csicskája, ágyasa és kutyája vagy. Bocsi, de ha nekem a párom azt mondaná, hogy nem mert nincs kedvem ( első pár alkalommal elnézném) és fellöki a ruhaszárítót és hisztizik úgy mint egy 10 éves pubertás hülyegyerek, akkor a 4.ről dobáltam volna ki a szaros gatyáit...
Nem tűrhetsz el neki mindent. nem vagy a cselédje, bármennyire is jól esik neked anyáskodni felette ( és kisikálni az összesfosott 3 napos alsónadrágját).
Minden esetre ülj le és beszélgessetek. Lehet hogy csak van valami baja a munkahelyén vagy sérült az egója avgy valami, ami miatt ilyen.
Ha ekkora hisztit lever egy ruhaelrakodás miatt,aminek nem volt előzménye, egy régebbi sérelem,akkor pofán kell vágni és kinyitni az ajtót.
Az én párom dolgozott én fősulira jártam. Azon felül,hogy néha (kéthetente 1szer) kiporszívózott mást nem nagyon csinált. Persze a fűnyírást ő végezte meg a fa aprítást, tűzre rakást.
Amióta dolgozom közöltem vele, hogy mivel én is kenyér kereső vagyok így a házimunkán is megosztozunk. Eleinte napokat kellett várnom,hogy felmosson vagy elmosogasson,de most már mindent megcsinál maximum egy napos csúszással . A porszívót magától találja meg és porszívózik 2-3 naponta. Ha már ő akart kutyát...kettőt,akkor ez volt a kitétel, hogy akkor rá kell gyógyulnia a porszívóra. 7 éve vagyunk együtt, ebből 3,5 éve dolgozom.
Nagyon ritkán kell neki mindent megcsinálni (mosogatás, mosás,felmosás,porszívózás), fél évente max 1-szer,mikor tényleg elvagyok havazva. Amúgy meg van osztva. Ő porszívózik én meg közbe gyorsan felmosok,berakom a mosást és elmosogatok. Max kitereget mosás után,ha közben elkezdtem főzni.
Neked viszont el kellene gondolkodnod,hogy mi bújhat meg a háttérben. Biztos,hogy csak a házimunkáról van szó?
Le kell ülni és megbeszélni,hogy az nem pája, hogy Ő: dolgozik. Te: Mosol,főzöl,takarítasz,vasalsz,mosogatsz,porszívózol,ablakot pucolsz, dolgozol és ha mondjuk egy gyerek is lenne,azt is te istápolnád. Ez így nem pálya. Én is elmagyaráztam a páromnak. Azzal a dumával meg senki ne jöjjön,hogy "Mert én vagyok a nő,az Én dolgom!" Mert az öklömmel találkozik.
Aki azt találja mondani,hogy :
-"Ez női munka!"
+"Igen? Akkor csinálja a k***va anyád, az!" :D
Ez csak nagyon hímsoviniszta egyedeknél alkalmazható megnyilvánulás.
Ezért szakítani nem kell. Meg kell beszélni. Ha huzamosabb ideig nem változtat, nem veszel észre érdemi változást és amúgy sem klappol más téren a kapcsolat,akkor érdemes megfontolni az utilaput. De először kommunikáció!
"Mondtam neki menjünk el valahova kettesbe, pihenjünk kicsit, azt mondta neki nincs kedve ilyenekhez."
Ez tartós nála?
Ez az alapvető hozzáállása a kapcsolatotokhoz?
Akkor mégis mihez van kedve, ami Veled közös dolog?
Mert ebből úgy tetszik, egyáltalán nem érdekled...:S
Azóta mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!