Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás szélén állok pechemre. A nejem nevén nincs semmi sem ingó sem ingatlan. én pedig tulajdonosként szereplek 2 lakóházban is. Kinél helyeznék el a közös gyermekünket?
(Érdekes ez az oldal, mikor a párhuzamos kérdésekben meg olyanokat olvasok válaszként, hogy "hogy tehet veled ilyet az anyád?", meg "nem is anya az ilyen", stb. :( )
A házasságotok menthetetlen? Vagy te is inkább válnál?
Nehéz helyzet előtt állsz, és fel kell készülnöd arra, hogy valóban az anyánál helyezik el a gyereket, hacsak nem bizonyíthatóan alkalmatlan a felnevelésére.
A gyermek érdekeit nézve meg dönthetnek úgy is, hogy megosztott lakáshasználatra jelölik ki a te (egyik) lakásodat.
A gyerekkel a kapcsolattartást gondold át mindenképp, ha a láthatásban sikerül megegyeznetek, akkor azért az még mindig jobb, mintha nem találkozol vele többé.
Őszintén? Az ilyeneknek nem is kéne gyerek... de sajnos ezt nem IQhoz kötik...
Ha Téged ennyire érdekel a gyereked sorsa - mint ahogy itt hangoztatod - akkor ne azon munkálkodj az anyát hogyan tudod mindenből kiforgatni, hanem hogy hogyan tudod a gyereknek a lehető legjobb körülményeket biztosítani. És ehhez hozzá tartozik az is, hogy a gyermeked anyjáról is gondokodsz - aki gondolom egy ideig még nem tud dolgozni ha a gyerkőc pici.
a gyereknek semmi képpen nem tesz jóit ha elmész.
nagyon sok családot ismerek akik elváltak és utálják is egymást, de 10 éven keresztül úgy tudták a gyereket együtt nevelni hogy a gyerek élvezte. van új anyu és új apu, de a gyerek szinte akkor van az egyiknél másiknál amikor akar. nevelésben egyértelmüen megegyeznek és ha egymást utálják is ezt a gyerekkel nem közlik.
sok sok párt hallottam, mikor egyik elviszi oviba másik haza hozza, mert így tudják megoldani.
ha elmész semmi nem marad a gyereknek belöled.
igazábol a gyerektartással a gyerket támogatod. ha úgy érzed az anya nem rá fordítaná a pénzt akkor vegyél meg neki te mindent. kisbaba szóval sok sok mindenre szüksége van. aztán ovoda iskola hujjuj.
erre csak azt tudom mondani: mi a faszért kell összeházasodni??? én akkor sem tenném, ha fizetnének érte!
úgyis válás a vége... anyám is megjárta, én nem teszem ki magamat ilyen szarságoknak!
tudom ki lesz a gyerekem apja, de ha menni akar, menjen, és ne kelljen még azon is veszekednünk előtte, ki melyik tányért kapja a válás után.
gratulálok bammeg...
Egy ilyen előtt állok, nem megy együtt, a közös élet már lidércnyomás. Szétmegyünk de korrekten, egyébként a gyerekenek nem jó ha a szülők csak miattuk élnek együtt, látják, érzik, átélik,
Lehet külön is, gondoskodva....
Lehet hogy ellenem neveli majd a családja, erre az esély ismerve őket 100% de a gyerek akkor is érezni fogja hogy nem ugy van...
Fóleg hogy már tudja folyamatosan hazudnak, ráadásul fele- fele idő, igy korrekt.
Megegyezés és szét, ha nem megy máskép jobb igy mint kényszerből együt élni, és folyamatosan feszültséget sugározni a gyerekekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!