Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit lehet tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyuszi kérdése:

Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A volt élettársam megkeseríti az életünket..
2014. márc. 31. 18:24
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Januárban elmentem albérletbe a 3 fiammal,volt élettársam viselkedése miatt.Ott hagytam mindent,a lakást,amit havi 35 ezer ft-al törlesztünk még évekig.Most fizetnem kellene a 40ezer ft-os albérletet,plusz rezsit,és mivel Anyukámtól vonják a közös lakás törlesztőjét,azt is én fizetem...Sajnos így nem marad annyi pénzem,h meg tudjunk élni,ezt jól tudja a volt párom is,és kénytelen vagyok minden hónap közepén,vége felé vissza menni hozzá :((
2014. márc. 31. 18:28
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Magyarul a volt párod tart el téged és még csak nem is jártok? Hú de gonosz...
2014. márc. 31. 18:40
 3/12 A kérdező kommentje:
ha nem venné el a pénzem,nem kellene eltartania..
2014. márc. 31. 18:41
 4/12 anonim ***** válasza:

egyezzetek meg.

a közös lakásba eddig befizetett összeg felét fizesse neked ki, így az egész lakást törlessze ő, legyen övé 100%-ban - magyarán szállj ki a közösködésből minél hamarabb!

2014. márc. 31. 18:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha te fizeted a törlesztőt, akkor a volt párodnak semmi keresni valója ott. Èn a helyedben akárhogy is, de kipenderíteném.
2014. márc. 31. 18:50
 6/12 anonim ***** válasza:
Bizony, hogyhogy ő lakik ott és nem Te?....
2014. márc. 31. 19:27
 7/12 anonim ***** válasza:

eddig egy háztartásban éltek, tehát az eddigi befizetett összeg, akárki is fizette, Közösen fizetett összegnek minősül. mert amíg pl az egyik a házat törlesztette a másiknak ugyanannyi elment kajára. a közös háztartás, az közös háőztartás.

kérd el a felét

ha volt élettársi szerződés bírói úton is behajthatod, ha nem volt, nem tudom ügyvédi perekkel el lehet e intézni, HA szóban nem tudnátok egymás között megegyezni.

2014. márc. 31. 19:40
 8/12 A kérdező kommentje:
Azt mondja,h ő nem költözik ki onnan,de mivel én elhagytam őt,ezért én fizessem a lakás törlesztőjét.Van élettársi szerződésünk.Hó elején kifizetem az albérletet,és a lakás törlesztőt,ezért pár nap alatt elfogy a pénzem,és vissza kell,h menjek hozzá.Nagyon jól tudja,h csak azért megyek vissza hozzá,mégis eltűri,csak hogy vele legyünk.Pár hónap alatt idegileg ronggyá tett,és nem tudok mit csinálni..
2014. márc. 31. 20:12
 9/12 anonim ***** válasza:

de ha külön minősülő háztartásban (külön lakcímen vagy)és csak te törleszted, az már a saját egyedüli és nem közös törlesztés. tehát csak az eddig befizetett összeg a közös hivatalosan, még ha ott is alszol nála, de lakcímileg máshol vagy. a mostanival csak szívsz. minél hamarabb kell intézkedned.

ha kifizetné neked az addig befizetett összeg felét és az ő nevén futna az ingatlan, pénzt is kapnál és anyagilag sem függnél soha tőle!

és a gyűjthetsz saját magadnak saját ingatlanra, még ha csak havi 10-el is, de abból lakás lesz!

nem is értem, hogy nem olvastad az előbb is ezt írtam #4

2014. márc. 31. 20:22
 10/12 anonim ***** válasza:

tehát vagy felajánlod, hogy tiéd a ház, engem fizess ki (addig befizetett felét)

vagy te veszel fel hitelt, kérsz rokoni, akármilyen segítséget és te fizeted ki őt és tiéd az ingatlan, meg a törlesztője. ehhez kereshetsz akár befektetőt, pl tesod, anyud, hogy legyen a ti közös ingatlanotok, törlesszétek közösen, aki ezt vállalja, az vállalja azt is, hogy kifizeti az exed részét.

vagy van még egy rakás lehetőség.

2014. márc. 31. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!