Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti a párotokkal maradnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti a párotokkal maradnátok?

Figyelt kérdés
Szeretem de nem bírok vele élni. Annyira érzelemszegény és konok, viszont van egy 3 éves kislányunk, meg meg egy pici. Így is csak este találkoznak, nincs szívem még ezt is megvonni a gyerekektől. Fel kell magam áldozni?
2014. márc. 30. 09:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%

Mennyi mocsok ember van, hihetetlen! Mi nagyon fiatalon jöttünk össze, és vállaltunk gyereket.Imádjuk egymást, és megbeszéltük, hogy ha nem megy, akkor válunk.Mert inkább lásson külön boldognak minket, mint együtt boldogtalannak, és éljen veszekedésben.(Mindkettőnk szüleinél borzalmas a házasság).Ehhez tartjuk is magunkat.

Lehet, hogy sok a párodnak a két kicsi, Te meg érzékenyebb vagy.Ha elváltok, akkor azt az időt, amit majd a gyerekekkel tölt el, remélhetőleg tartalmasabban fogja.Én amondó vagyok, hogy nem kell az első szájhuzogatásnál válni,, de a gyerek nem kifogás egy rossz kapcsolatra.

2014. márc. 30. 10:30
 12/19 anonim ***** válasza:
29%

"Korábban nem volt ilyen" Nem a fenét.

Az emberek nem változnak meg csettintésre vidám mosolygósból mogorva magábafordulósba egy nap alatt.

Bedőltél a saját tévképzeteidnek, azért vagy ott ahol.

Legalább a felelősséget vállalnád, de ennyi gerinc se szorult beléd.

2014. márc. 30. 10:40
 13/19 anonim ***** válasza:
81%
Feltételezem többet dolgozik, mert te otthon ülsz a gyerekekkel.
2014. márc. 30. 12:08
 14/19 anonim ***** válasza:
31%

Annyi okos ember van itt, hihetetlen! Kivancsi lennek hanyan mondanak ilyeneket, hogy minek szultel, ha mondjuk a baratnojuk tette volna fel a kerdest...

Miota tart ez a 'nem birok vele elni'? Ki kellene deriteni, hogy mi okozta a valtozast, hatha lehet meg megoldast talalni. De ha nem, akkor sem dol ossze a vilag. Mielott elvalnatok is lehet egy darabig kulonelni es meglatjatok a tovabbiakat.

2014. márc. 30. 12:17
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem írtam le minden részletet így érthető, hogy elítéltek. Azért köszönöm a válaszokat.
2014. márc. 30. 13:43
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ha gondolod írj privit,nekem is hasonló érzéseim vannak.
2014. márc. 30. 13:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Egyértelmű:ülj le vele és mondd meg neki,észrevetted,hogy gondja van,ezért változott meg a viselkedése.Majd kérd meg,mondja el,hogy segíteni tudjál.

Lehet munkahelyi problémája,kiéghetett,lehet depressziós stb.

Azt írod,csak este találkozik a gyerekekkel,gondolom egész nap melózik.Besokallhatott.

Tiszteletben tarthatnád,hogy értetek dolgozik.Mikor otthon van,igyekezz mindenben a kedvébe járni.

2014. márc. 30. 14:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Elég sok párkapcsolatban probléma, hogy megváltozik az egyik, lelki szegény, hallgatag, kommunikáció képtelen.

Nem akkor változik ám, a kapcsolatépítés alatt teljesítette túl saját normáit, aztán, hogy megvan a "család", a gyerek, fárasztó fenntartani azt a számára idegen viselkedést, meg minek is?

Valahogy emlékeztesd rá, hogy nem ilyennek mutatta magát régebben, meg, hogy ez az viselkedés nem az a viselkedés.

Szerintem meg fog lepődni, - aztán majd meglátjátok, merre tovább.

2014. ápr. 1. 23:26
 19/19 Saga1986 válasza:
3 éves meg pici gyerek.és te nem tudsz vele élni. És mindezen felül ő az érzelemszegény. Te meg mi vagy szenvedéllyekkelteli nő aki gyengédségre és törődésre vágyik. Foglalkozz már most a gyerekekkel ha megvannak szegény embert meg hagyd dolgozni hogy tisztességben fellegyetek nevelve.hát azt hiszed csak te szenvedsz ebben a gazdasági krízisben?nyisd ki a szemed anyukám!
2014. ápr. 7. 04:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!