Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi fontos a férjemnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi fontos a férjemnek?

Figyelt kérdés
A férjemnek van egy volt barátnője és mai napig tartják a kapcsolatot annak ellenére, hogy én nem akarom csaj a férjem számára egy hű társ. Telefonál neki a házunkból nem dobálhatom ki a csaj régi leveleit . IWIW írnak egymásnak (milyen jó volt régen levél vége úgy fejeződik be puszi a homlokodra mire jó ez? Ha megkérdezem azt mondja nem szereti. Persze nincs szó arról, hogy én megcsaltam volna de én vagyok a felesége van egy 6 hónapos kisfúnk minek neki ez a liba . Csajnak is van pasija . Csaj az totál bele van zúgva a férjembe.
2009. dec. 17. 14:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%

Ha így simán hagyod, hogy ezt tegye és minimum nem pakolod ki a cuccait, hogy menjen gondolkodjon el egy hétig mit akar, akkor ez van. Látszólag eltűröd, akkor minek változtasson? Nincs semmilyen következménye annak amit csinál

Javaslom kérd karácsonyra Csernus-tól a Nő című könyvet. Nagyon nagy "AHA!" lesz.

2009. dec. 17. 14:58
 2/12 anonim ***** válasza:
69%

Ezt már tudtad régen is???Valószínű.

Akkor magadra vess!

És tényleg vedd meg magadnak karácsonyra a Csernus doki könyvét.

Melegen ajánlom. :-)

2009. dec. 17. 15:07
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Ha szeret, kérdezz rá, hogy miért van szüksége erre a kapcsolatra? Szerintem élvezik mindketten, hogy tudják, hogy valamilyen szinten tetszenek egymásnak. Én nem engedném, de már az is régen rossz, ha a férjed ilyen! Ez nemcsak a csaj hibája, ha a férjed nem akadná vele tartani a kapcsolatot, akkor nem tartanák. Próbáld a férjeddel megértetni, hogy ez nem házastárshoz és apához méltó viselkedés.
2009. dec. 17. 15:07
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
lapátra vele, de komolyan.
2009. dec. 17. 15:17
 5/12 anonim ***** válasza:
44%
Egy szót nem értek kb az írásodból, mert nincs benne egy értelmes mondat. De szerintem a férjednek joga van egy baráthoz, akár nő akár férfi az illető. Amíg csak a bartája addig nem csinál semmi rosszat. Bár lehet azért van olyan jóban vele mert te ilyen idegbajos vagy. Azért mert gyereked van, még nem kell bezárkózni és nem áll meg az élet.
2009. dec. 17. 15:23
 6/12 anonim ***** válasza:
28%
Nem viccelek, én kikaparnám a férjem szemét, ha ilyet cinálna. Simán kitörölném az iwiw-ről és ez szerintem fordítva is így lenne.
2009. dec. 17. 15:24
 7/12 anonim ***** válasza:
72%
15:23: hol volt odaírva, hogy a kérdező be van zárkózva és szerinte megállt az élet? A férjének ez a lány volt barátnője. Minimum szerintem az, hogy nem keresi a társaságát, mert ezt simán félre lehet érteni.
2009. dec. 17. 15:35
 8/12 anonim ***** válasza:
46%

"van egy 6 hónapos kisfúnk minek neki ez a liba ." ergó neki el kéne csak tartni őket, hazarohanni lés más ne is létezzen neki. 2009-ben vagyunk, rengeteg ember van jóban az exével. Én meg is értem a férjet, ha ilyen ideges, uralkodó felesége van aki így beszél (liba) mindenkiről aki nem tetszik neki.

No de ha nektek van igazatok akkor meg az a helyzet, hogy ez nem egy pillanat alatt derül ki, szóval minek szült neki akkor gyereket, minek ment hozzá? Lehetett volna elég esze ha valóban olyan rossz az a pasi.

2009. dec. 17. 15:45
 9/12 anonim ***** válasza:
71%
Az én férjemnek is van volt barátnője, leveleznek, meg ilyesmi. Csak épp a férjem belém szerelmes, engem vett feleségül, és engem választott a gyermeke anyjának. :) Én nem tartom libának az exet, elvégre a férjem nem olyan degenerált, hogy anno libákra pazarolta volna az idejét. Nekem is van férfibarátom. Basszus, ő a férjed. A párod, partnered, szerelmed. (Nem kívánt törlendő.) Nem a tulajdonod. Ne menj át házisárkányba, mert arra rámehet a kapcsolatotok.
2009. dec. 17. 15:57
 10/12 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem teljesen normális, hogy az ember azokkal akiket régen szeretett utána is baráti viszonyban marad. Én is a férjem is tartjuk a kapcsolatot az exekkel, jó barátságban vagyunk. Mi ezzel a probléma?
2009. dec. 17. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!