Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fair ajánlatot tettem?
Figyelt kérdés
A férj vagyok. Válunk. Elköltözött, vitte a két fiút (3 és 6). Minden másnap nálam vannak két órát, egyszer hétközben nálam alszanak, és minden második hétvégén végig. Én maradtam a házban, ami közös tulajdon, közös hitel terheli. Én fizetem az ő részét is (összesen 260e) és természetesen a rezsit. Odaadtam a bútorok felét, a tehermentes autót (1,5M) és vállaltam a másik autó havi 50e-es törlesztését (ami szintén közös hitel egyébként). Most akar házhasználati díjat (130e) és gyekekenként 100-100e Ft gyt-t. Csak én dolgozom, ő fizeti a saját albérletét (130e) a tartalékaiból. Szerető miatt kopott le. Nagyvonalú voltam az ingóságokál és azért kapott most vérszemet?2014. márc. 25. 14:23
11/35 anonim válasza:
# 9
Semmivel sem tartozol neki a jövőben. Megállapodhattok, de csak a gyerekek érdekeit nézd. Ő is nagy ívben tesz rád ezek szerint, tégy így te is. Majd megbecsüli azt a 90e ft-ot.
12/35 anonim válasza:
Ha közös (lesz) a felügyelet a gyerekek felett, akkor jár Neked a családi adókedvezmény!
Jóindulatú egy prosti az exasszony, nem mondom...
13/35 anonim válasza:
Erre a kérdésre nem lehet ennyi információ alapján válaszolni. Nem mindegy, hogy mennyit ér a közös tulajdonú ház és mennyi rajta a hitel.
14/35 A kérdező kommentje:
42M-ért vettük, most van rajta még 26M hitel.
2014. márc. 25. 14:42
15/35 anonim válasza:
A gyerekek miatt voltál nagyvonalú vagy keresztény vagy?
16/35 A kérdező kommentje:
42M-ért vettük, most van rajta még 26M hitel.
2014. márc. 25. 14:42
17/35 A kérdező kommentje:
A gyerekek miatt voltam nagyvonalú. És keresztény is vagyok. Altruista viszont nem.
2014. márc. 25. 14:43
18/35 anonim válasza:
Pedig nem állsz messze az altruistától már.
19/35 anonim válasza:
ez nem fair ajánlat, hanem balfsz, annak fényében, hogy a nő milyen
az ilyen nő érdemelné, hogy elvegyék tőle a gyereket, aztán kiforgassák teljesen
20/35 A kérdező kommentje:
Szült nekem két fiút... Csak ezért.
De ezek szerint igaz az, hogy ennyit, és nem többet. Már kezdtem aggódni, hogy rosszul gondolom.
2014. márc. 25. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!