Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvalt nokent egy 10 eves es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvalt nokent egy 10 eves es egy egy eves gyerekkel nehez párt talalni?

Figyelt kérdés

Miert gondolja sok ferfi, hogy egy no 35 evesen mar " kozel van a szavatossaganak a lejaratahoz"?

Mennyire jelent gondot a gyerek egy normalis pasi szemeben?

2014. márc. 17. 22:41
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Elvált!1 éves a gyerek!Hahó ébresztő emberek!:)Nálam csak a tartásdíj balhé 3 évig tartott!Sőt semmilyen bútor perpatvar nem volt,ugyanis nem voltunk házasok.Lehet kiírni kamu kiírást,de ennek mi értelme?Hol a kérdező?Számolja az ékezet nélküli okostelefonján a szavatosságot?:)
2014. márc. 22. 19:51
 32/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem részlétezném a helyzetem, hogy miért és hogyan jutottam el idáig.

2014. márc. 23. 10:07
 33/34 anonim ***** válasza:

a 4 gyerekes bnőm feleségként bepasizott.

sőt az első gyerek mellett is volt valakije..

szóval elváltság, meg gyerek, szerintem nem akadály

2014. ápr. 6. 23:02
 34/34 anonim ***** válasza:

Az se mindegy, hogy a 10 éves gyerek fiú-e vagy lány. Egy kislányt jóval könnyebb elfogadnia egy férfinak, mint egy kisfiút.

A csecsemő nem akadály, ő még saját apjaként fogja elfogadni az új pasit. Ez is egy szempont.

2014. ápr. 8. 05:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!