Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvalt nokent egy 10 eves es egy egy eves gyerekkel nehez párt talalni?
Miert gondolja sok ferfi, hogy egy no 35 evesen mar " kozel van a szavatossaganak a lejaratahoz"?
Mennyire jelent gondot a gyerek egy normalis pasi szemeben?
# 24/25
Mondjuk én is baromira egyet értek vele. Soha nem fogom megérteni amikor válás után alig pár éves gyerekkel az a legnagyobb bajuk,mikor találnak egy pasit.
A válasz a kérdésre: mert marhára le tudnak ám pukkani a nők 30-35 fölött. Természetesen tisztelet a kivételnek, de hirtelen több rosszabb kategóriájú nő jut eszembe ebből az életkorból, mint jó.
Ezt a kategóriát taposom én is. Ebből a korosztályból vannak ismerősök is. Van benne nem 1-2 kétgyerekes anyuka is. Hát....
Viszont ha adsz magadra, akkor az életkor nem akadály. A gyerek kérdés viszont tényleg nehezíti a dolgokat. Szűkebb a kör, amiből válogathatsz, ez tény. Sőt talán elég kicsi, de ez nem azt jelenti, hogy esélytelen.
Más: nem értem. Én nem régen szakítottam, és fel sem merült bennem az új pasi kérdésköre. Inkább feldolgozni próbáltam, hogy minden, amit a jövőmről hittem, romba dőlt. Nem voltam kifejezetten pasifogó kedvemben. Meló is volt, nem kevés. Költözés, berendezkedés, összességében egy új élet kialakítása. Szóval, ha akartam volan sem lett volna alkalmam rá. Neked ráadásul ott van a két gyerek.
Mikor pasiznál egyáltalán? Apát/eltartót szeretnél a gyerekeid mellé vagy csak a szükségletek dolgozak?
Előbbi nehéz lesz, mert bár hülyék a pasik, de nem ennyire.
Utóbbira meg van egyszerű megoldás, ami senki életébe - legfőképp a gyerekekébe - nem zavar be.
Ha meg szerető férjre vágysz, aki a tenyerén hordoz, imádja a srácaid és biztos jövőt kínál, akkor ÉBRESZTŐ!
Ilyen nics ugyanis!
Már bocs, de kinek kell egy gyerekes, elvált, 35 éves lepukkant mamóka,
amikor Dunát lehet rekeszteni, mindenre kapható huszonéves leánykákból?!
Normális párt találni egyébként sem könnyű, de lehet. Környezetemben sok példát tudok mondani, hogy gyerekekkel találtak párt/új férjet nálad 10-20 évvel idősebbek is.
A tizenéves, tapasztalatlan trollokra meg ne hallgass. A pasik nagyobb része azért normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!