Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez zaklatás? Mit tehetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez zaklatás? Mit tehetnék ellene hogy békén hagyjon?

Figyelt kérdés
Elváltunk 2002-ben és még egy házban laktunk 2007-ig. A 19 éves lányát hívogatja telefonon és üvölt tombol vele, meg fenyeget mindenkit legfőként az édesanyját azaz engem./telefonon keresztül/. Mit tegyek? Zaklatásért és emberölés kísérlete miatt már ült és nem tanult belőle. Nem tudom mit tehetnék még. Hogy engem leszurkál meg különböző cifra szavakat és én miattam fog ő börtönbe kerülni mert leszúr mint egy disznót. Valaki tudna egy jó tanácsot?
2014. márc. 9. 07:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
de hát már 3 alkalommal ment aláírni a papirt de mindig kellett valami még és most is kedden mennie kell és el kell vinni a közjegyzőhöz a papirt, ő mindent meg tett hogy eladja a tanyát, csak már az apja nem tudja mit akar mikor már az apja felvett egy jókora összeget. Ő azt hiszi úgy működik hogy csettint egyet és minden el van intézve.
2014. márc. 9. 08:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Újra meg újra leírom, mert valaki mindig marhaságot ír: a polgári jogban a tulajdonjognál NINCSEN SEMMI SEM ERŐSEBB!!!!!!!!!!!!!!

A hasznonélvezet azért TŰNIK erősebbnek, mert nehezebb kiváltani, kivásárolni ott, ahol nincs pénz vagy lassú az ügymenet.

Kérdező:

Igen, ez zaklatás, nem is kicsit. A lányod nagykorú, tehát önmagát kellene tudnia megvédenie. Számcsere, titkosítás, apukát pedig letiltatni mindenünnen, beleértve a közösségi portálokat is. Ha kell, akkor zárcsere is legyen a lakáson, ha van a lakáshoz jelenleg kulcsa.

A gyereked ne hanyagolja el az iskolát semmi miatt!

Tessék neked intézkedni: el kell menni egy közjegyzőhöz és csináltatni kell egy meghatalmazást, így ha a lányod a tulaj, akkor is el tudsz járni a nevében, VAGY fogadni kell egy ügyvédet. Nehogy már a gyereked tanulmányai menjek rá arra, hogy ő intázkedik a hülye apja idegrohamai miatt, és amiatt, mert te nem vagy képes megmozdulni és felnőtt módon intézni ügyeket.

Ha az apja zaklatja, akkor tessék szépen megakadályozni a zaklatást. Az én apám is próbálkozott ilyen módszerekkel, de megváltoztattam a telefonszámomat, és senki sem tud többé elérni, ha én nem akarom. Ilyen egyszerű.

Ha pedig személyesen kezni a lányodat vagy a többi gyereket zaklatni, akkor kell - de akkor aztán KELL! - a rendőrséghez fordulni, és azonnal.

És csak nyugi!

Nagyon jó volna, ha a lányod érettségije vagy egyetemi/főiskolai vizsgái vagy egyéb vizsgái nem mennének rá arra, hogy a tanulméányai helyett intézkednie kell. Neked pedig tessék szépen felvállalni a szülőszerepet - jobb későn, mint soha!

2014. márc. 9. 08:59
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez zaklatás.

Az eladás meg el lett szúrva, úgy ahogy van.

2014. márc. 9. 14:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Vedd fel a kiabálásokat telefonnal. Ha bíróságra kell menni, jól fog jönni.
2014. márc. 12. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!