Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez zaklatás? Mit tehetnék ellene hogy békén hagyjon?
Újra meg újra leírom, mert valaki mindig marhaságot ír: a polgári jogban a tulajdonjognál NINCSEN SEMMI SEM ERŐSEBB!!!!!!!!!!!!!!
A hasznonélvezet azért TŰNIK erősebbnek, mert nehezebb kiváltani, kivásárolni ott, ahol nincs pénz vagy lassú az ügymenet.
Kérdező:
Igen, ez zaklatás, nem is kicsit. A lányod nagykorú, tehát önmagát kellene tudnia megvédenie. Számcsere, titkosítás, apukát pedig letiltatni mindenünnen, beleértve a közösségi portálokat is. Ha kell, akkor zárcsere is legyen a lakáson, ha van a lakáshoz jelenleg kulcsa.
A gyereked ne hanyagolja el az iskolát semmi miatt!
Tessék neked intézkedni: el kell menni egy közjegyzőhöz és csináltatni kell egy meghatalmazást, így ha a lányod a tulaj, akkor is el tudsz járni a nevében, VAGY fogadni kell egy ügyvédet. Nehogy már a gyereked tanulmányai menjek rá arra, hogy ő intázkedik a hülye apja idegrohamai miatt, és amiatt, mert te nem vagy képes megmozdulni és felnőtt módon intézni ügyeket.
Ha az apja zaklatja, akkor tessék szépen megakadályozni a zaklatást. Az én apám is próbálkozott ilyen módszerekkel, de megváltoztattam a telefonszámomat, és senki sem tud többé elérni, ha én nem akarom. Ilyen egyszerű.
Ha pedig személyesen kezni a lányodat vagy a többi gyereket zaklatni, akkor kell - de akkor aztán KELL! - a rendőrséghez fordulni, és azonnal.
És csak nyugi!
Nagyon jó volna, ha a lányod érettségije vagy egyetemi/főiskolai vizsgái vagy egyéb vizsgái nem mennének rá arra, hogy a tanulméányai helyett intézkednie kell. Neked pedig tessék szépen felvállalni a szülőszerepet - jobb későn, mint soha!
Ez zaklatás.
Az eladás meg el lett szúrva, úgy ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!