Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségemmel most váltunk el, rájön majd hogy mit veszített?
"ittam, cigiztem, elnyomtam, nem figyeltem rá."
1. ha a férjem elkezdene alkoholizálni, válóok lenne. Én nem akarok egy alkoholistával élni. Nem hiszem, hogy a feleséged hetente 1 pohár sört hívott ivásnak.
2. A cigizés iszonyat pénzt elvisz, büdös, és nagyon zavaró, pláne ha gyermekkel élsz.
3. Ha elnyomtad, az is simán válóok. Egy házasságban két egyenlő fél van, nem egy főnök és egy beosztott. Azt munkahelynek hívják. El nem tudod képzelni, mennyire rossz lehet egy elnyomó férj
4. Ha nem figyeltél rá, az egy másik komoly ok arra, hogy ha nem változtatsz, akkor válás lesz.
Összességében úgy látom, a feleséged nem veszített a te személyedben semmit. A boldogság pedig nem azon múlik, hogy saját házad van-e vagy saját autód.
De az is érdekes, hogy te csak a válás után változtál, bizonyára nem vetted komolyan a feleséged addig.
*Szerintetek rádöbben majd, hogy mit tett.
Te rádöbbentél már?
Kedves Kérdező.
Kár volt kiírni mert itt a válaszolók többsége unatkozó háziasszony akik a feminizmus jogaiért harcolnak.
Te jártál jobban, találj egy normális nőt. Sok sikert :)
"Sajnos 1,5 éve kiderült, hogy daganatos, és azt mondta még élni szeretne. Felégetett maga mögött mindent"
Szerintem ez a kulcs. Ilyenkor ritkán viselkednek az emberek racionálisan.
Szia! Nem egyik napról a másikra közölte, csak nem vetted észre a jeleket szerintem.
Sokszor azt hisszük jók vagyunk és jól csináljuk. Ismerős érzés... Aztán az élet valahogy nem ezt igazolja.
Szóval szerintem nem fog rájönni arra, amire szerinted rá kellene döbbenie, mert ő teljesen másképp látja.
Az én exférjem is azt mondta, hogy majd bánni fogom, mert hogy milyen rendes volt, nem ivott, nem vert.
Nos én nem bántam meg a válást, nem egy szerető miatt dobbantottam. Egyedül a gyerekekkel is jobb volt mint vele, amikor párkapcsolatom volt akkor is jobb volt mint vele, most megint egyedül vagyok de most sem bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!