Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Richárd007 kérdése:
(4) éve élek kapcsolatban van egy két éves kislányom, de a párom el akar költözni azt mondja, már nem szeret úgy mint az elején? Szerinte nem foglalkoztam eleget a kicsivel? . A családból sokan mellettem állnak. Hagyjam elmenni, jó ez a kicsinek?
Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 16:22
21/29 anonim válasza:
Utolsó, ezt nem hiszem el. Szerinted az a felelősségteljesség, ha egy olyan emberrel élek, akit nem szeretek? Csak mert van egy gyerekem? És meég le is fekszem vele, mert gondolom kérdező, nem akarsz szexmentes kapcsolatban élni. Csak az a baj, hogy ha nem szeret, akkor nem is várhatod el azt tőle, hogy szexeljen veled. Engedd el! Így semmi értelme nincs! Ha nem szeret, akkor ennyi volt!
22/29 anonim válasza:
"Utolsó, ezt nem hiszem el. Szerinted az a felelősségteljesség, ha egy olyan emberrel élek, akit nem szeretek? "
Ezt melyik mondatomból szűrted le??Én ilyet nem írtam!!!
Én csak annyit fejtettem ki, hogy a nő indoka gyerekes..és átlátszó..ilyet egy felnőtt ember nem mond..ennyi..
Konkrétan én is elhagyhatnám 2 gyerekkel a férjemet, mert nem szeretem úgy mint az elején!!!Találhatnék mást, akit ismételten elhagyhatnék 5-6 év után, mert ugye már nem szeretném úgy mint az elején..
Az életben vannak problémák, de meg kell ezeket oldani.Továbblépni a legkönnyebb, harcolni nehéz!!!
23/29 anonim válasza:
És akkor mégis mit tegyen, tartsa erőszakkal otthon? Láncolja a radiátorhoz? Nekem olyan érzésem van a kérdezővel kapcsolatban, hogy most totál meg van sértődve, amiért az élettársa el merészeli hagyni, hiszen szerinte már végképp az övé, az ő birtoka. Hát kérem ez nem így működik. Ha el akar menni, akkor nincs mit tenni. Arról sincs értelme vitatkozni, hogy mennyire feleős vagy nem, mennyire buta indokkal akar elmenni, ez van és kész. Csak azért, mert gyereke van a kérdezőtől, még nincs hozzákötve. Ennyi.
24/29 anonim válasza:
Itt nem azon van a hangsúly, hogy nem tudja megoldani, hanem azon, hogy nem akarja. Nem lehet arra kényszeríteni a nőt, hogy vele éljen, ha nem akar!
25/29 anonim válasza:
Valamilyen szinten igazad van, valamilyen szinten nem.
Én hiszek a kapcsolatban, a házasságban..de nem hiszek a feladásban és a véletlenben.
És itt a pont! :)
26/29 anonim válasza:
Nem te mondod meg, hogy nálad van-e pont. És a kérdés szempontjából tök mindegy, hogy miben hiszel.
27/29 A kérdező kommentje:
Jó az utolsó kérdésem az hogy, nem tudom igazán öszinte e hozzám, nem látok bele a fejébe, én sem vagyok már szerelmes, de szeretem és a kislányom is nagyon, hagyjam elmenni, vagy ne?
2014. márc. 3. 17:24
28/29 anonim válasza:
IGEN! Ha nem akarod, hogy végképp megutáljon, és keresztbe tegyen a gyerekláthatással kapcsolatban, akkor ne erőszakold semmire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!