Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » (4) éve élek kapcsolatban van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Richárd007 kérdése:

(4) éve élek kapcsolatban van egy két éves kislányom, de a párom el akar költözni azt mondja, már nem szeret úgy mint az elején? Szerinte nem foglalkoztam eleget a kicsivel? . A családból sokan mellettem állnak. Hagyjam elmenni, jó ez a kicsinek?

Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 16:22
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Megyek érte a bölcsibe, eszünk, iszunk, pelenkázóm, mesélek neki, mesét olvasok, tanítgatom és ez nem túlzás! Ő az életem! A párom viszont nem törődik velem, főz mos ennyi. Dolgozom keményen, ez nem elég?
2014. márc. 2. 20:34
 12/29 anonim ***** válasza:
"Ennyi nem elég?" Erre a párod tud választ adni. És milyen értelemben nem foglalkozik veled? Inkább fekszik és nem foglalkozik veled, vagy teljesen kitölti az idejét a gyerekgondozás-háztartás? mert ha igen, akkor nem tud mit tenni, talán osztódjon kétfelé?
2014. márc. 2. 20:42
 13/29 anonim ***** válasza:
A másik az, hogy pont az a baj sokszor, hogy a férj annyit dolgozik, hogy nincs is ideje a családjára. Ha sose vagy otthon, akkor egyszerűen nem vagytok család, sorry.
2014. márc. 2. 20:44
 14/29 A kérdező kommentje:
Vagyok otthon is bőven, és teszek annyit a háztartásban mint ő takarítok teszek veszek, ezért is jöttem be neki anno, de szerintem a mai világban nincs kitartás a nőkben. Pl nagyanyáink gondolok akiknek sokkal nehezebb volt vagy nem?
2014. márc. 2. 21:01
 15/29 anonim ***** válasza:
64%
Nagyanyáink 4-5-6-kitudja mennyi gyerekkel a nyakukon kb. éhen haltak volna, ha elváltak volna. Ezért inkább tűrték a megcsalást, a verést és mindent. Ezt én bizony nem sírom vissza. Azt elhiszem, hogy te viszont igen. De miért vagy még mindig itt? És mért nem beszélsz az élettársaddal erről a dologról? Mi itt nem ismerjük a dolog részleteit, könyörgöm, csak azt írjuk, amit gondolunk.
2014. márc. 2. 21:13
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Elveszel?? :)

Az én férjem ha elmosogat, akkor már ferdén nézek rá hogy mit akar.??.mert egyébként nem csinál itthon semmit!

2014. márc. 2. 21:54
 17/29 anonim ***** válasza:
Utolsó: Az elejétől fogva ilyen volt, vagy csak később lustult el?
2014. márc. 2. 21:57
 18/29 A kérdező kommentje:
Az elején minden szépen ment és működött, de a szülés alatt, után megbokrosodott. Pedig nem hagytam magára, tegnap is beszélgettem vele, és csak az a baja, hogy nem szeret, úgy mint régen, nincs benne érzelem irántam, de ez megoldható ha nem makacskodna, vagy nem?
2014. márc. 3. 10:55
 19/29 anonim ***** válasza:
Jajj Istenem, hát már hogy lenne megoldható? Meg mi az, hogy makacskodik? Te jótékonyságból vele maradnál, ha már nem szeretnéd? Hogy várhatod ezt el? És akkor még gondolom feküdjön is le veled úgy, hogy nem szeret. Nem kötheted magadhoz! Engedd el!
2014. márc. 3. 10:59
 20/29 anonim ***** válasza:

16-os vagyok!

A kapcsolatunk elején sem jeleskedett a kedves a háztartás vezetésben..de én sem..! :P munka-->buli-->alvás..

Ez volt szinte mindennap.

Aztán megkomolyodtunk, gyermeket vállaltunk.Ő dolgozik mint állat, én meg itthon 2 gyerek mellett háztartást vezetek.

Engem nem zavar hogy nem csinál szinte semmit, mert ha véletlenül csinál is, akkor azt is rosszul!! :) Kicsit beteg vagyok ilyen szinte..ha pl mosogat, nekem nem mindegy milyen sorrendben rakja például a csurgatóba a tányérokat, meg az hogy hova rakja a fakanalat..teregetni is szisztematikusan szeretek, nem össze vissza!Így jobb ha én csinálok mindent, mert csak ideges leszek ha valami nem úgy van ahogy én akarom! :)

Kedves kérdező..

Az utolsó hozzászólásodat nem tudom hova tenni..illetve nem értem a párodat.Én szerintem befigyel egy 3. sajnos!!! :( de ne legyen igazam..Kb ez a "nem szeretlek úgy mint az elején" szöveg, olyan 15 éves korban még elmegy, de egy felnőtt, értelmesen gondolkozó családanya ilyet nem mond.. :(

2014. márc. 3. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!