Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(4) éve élek kapcsolatban van egy két éves kislányom, de a párom el akar költözni azt mondja, már nem szeret úgy mint az elején? Szerinte nem foglalkoztam eleget a kicsivel? . A családból sokan mellettem állnak. Hagyjam elmenni, jó ez a kicsinek?
Elveszel?? :)
Az én férjem ha elmosogat, akkor már ferdén nézek rá hogy mit akar.??.mert egyébként nem csinál itthon semmit!
16-os vagyok!
A kapcsolatunk elején sem jeleskedett a kedves a háztartás vezetésben..de én sem..! :P munka-->buli-->alvás..
Ez volt szinte mindennap.
Aztán megkomolyodtunk, gyermeket vállaltunk.Ő dolgozik mint állat, én meg itthon 2 gyerek mellett háztartást vezetek.
Engem nem zavar hogy nem csinál szinte semmit, mert ha véletlenül csinál is, akkor azt is rosszul!! :) Kicsit beteg vagyok ilyen szinte..ha pl mosogat, nekem nem mindegy milyen sorrendben rakja például a csurgatóba a tányérokat, meg az hogy hova rakja a fakanalat..teregetni is szisztematikusan szeretek, nem össze vissza!Így jobb ha én csinálok mindent, mert csak ideges leszek ha valami nem úgy van ahogy én akarom! :)
Kedves kérdező..
Az utolsó hozzászólásodat nem tudom hova tenni..illetve nem értem a párodat.Én szerintem befigyel egy 3. sajnos!!! :( de ne legyen igazam..Kb ez a "nem szeretlek úgy mint az elején" szöveg, olyan 15 éves korban még elmegy, de egy felnőtt, értelmesen gondolkozó családanya ilyet nem mond.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!