Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem tudok bízni a feleségemben.
Azt megkérdezhetem hány évesek vagytok?
Őszintén sajnálom a történteket:(
Jobb minél előbb a végére járni ennek, mert te sem őrlődhetsz fel ebben a kapcsolatban.
Azóta kapott smseket?
18:17-es vagyok.
A kérdezőnek, én úgy értettem, hogy neked adok igazat, nem a feleségednek, bocs ha félre lehetett érteni!!!
Az egyik válaszolónak: olvasd el az 1. válaszomban említett könyvről amit ír valaki, aki már szintén olvasta (első link). Jobbat nem tudok válaszolni, csak hogy lehet, hogy jelen esetben a feleségnek pont az a szeretet nyelve, mint annak a pasasnak. Meg nem tudom te hogy vagy vele, de szerintem az öt szeretetnyelvből a párok a kapcsolatuk elején az összeset használják. Majd később már csak a sajátjukat, és ez nagyon ritkán egyezik meg a párjukéval.
Ehh :(:( Könyörgöm, ha együtt dolgozik ezzel az emberrel és nincs közöttük semmi állítása szerint akkor miért nem mondja neki, hogy felejtse el az smsekkel? Inkább gyorsan kitörli hogy még véletlenül se lásd meg?
Szívből sajnállak :(:( Én nő vagyok, és úgy gondolom neked van igazad, nagyon sajnálom :(
Minél hamarabb tisztázd le, nehogy tönkre tegyen!
Megint én.
"én egyáltalán nem hibáztatom őt" ez arra volt válasz, amit az írt, aki morgott, hogy ha a férfit csalják meg ő a hibás, mert nem figyel a feleségére, aki ezért félre lép. Ha a férfi lép félre megint csak ő a hibás. Vagyis úgy értettem, hogy én nem hibáztatom őt (ami a válaszolónak szólt), tehát téged! Lehet, hogy pontosabb lett volna úgy, hogy én nem hibáztatom a kérdezőt. Bocs a félreérthetőségért!
És ha félti az állását?
Mégse mondhatja a főnökének,hogy vazze,ne írkálj sms-t nekem.Ami már csak azért is furcsa,mert ha minden nap találkoznak mi a túrónak az sms.
Nem gondolkoztál,hogy a főnök esetleg szét akarja szedni a házasságodat,aztán akkor "könnyebb a pálya"?
A feleséged ír vissza ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!