Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem tudok bízni a feleségemben.
ugyanmá!
Nyissátok ki a szemeteket!
Itt egy pasi,aki állítólag két műszakban dolgozik,mégis van ideje netezni(két gyermek mellett)meg van a felesége,aki megcsalja,pénzéhes stb...Mellesleg mindjárt meg szeretné találni neten azt a naiv kislányt,aki bedőlt a sirámainak.
ja,egyébként az elöző munkahelyemen rengeteg céges buli volt(Újévi,farsangi,húsvéti,negyedévi,félévi,akármiért,a főnök szerette a bulikat.És soha nem hívtuk a párunkat)
"Mellesleg mindjárt meg szeretné találni neten azt a naiv kislányt,aki bedőlt a sirámainak."
Én lennék az a naív kislány?
Tudod, akinek két munkahelye van, annak is lehet szabadideje. És igenis lehet ideje internetezni. Egy percig nem fordult meg a fejemben, hogy a kérdező hazudott volna. Másrészről nem hinném, hogy ha keresni szeretne maga mellé valakit, akkor azt itt tenné egy ilyen kérdés kapcsán. Elég valószínűtlen, hogy sok olyan ember válaszol, amilyen én is vagyok.
Mellesleg nem vagyok kislány.
16.45:nem azt mondtam,hogy hazudott,hanem azt,hogy ő is megéri a pénzét.Vagy félreolvastam,hogy az elérhetőségedet kérte?Ugyan gondolkodj már!Év vége elött meg rengeteg munkahelyi buli van(mikulás,karácsonyi,előszilveszteri,évzáró stb),miért baj,hogy megy a felesége?A legtöbb helyen a férj dolgozik olyan beosztásban,hogy ezt megteheti,érdekes,ott nincs gond.
kedves kérdező!Menj el dolgozni te is oda,ahol a feleséged dolgozik,így mehettek együtt bulikba,vagy válj el,ha nem tetszik a rendszer.Uramatyám új ruhát vett!!!Talán megdolgozik érte.
9 51-es!
Végigolvastad te az egészet? Kétlem..... A főnöke szerelmes sms-eket küldözget az asszonykának, a csaj is válaszol az sms-ekre (titokban).
Nekem ne mondd hogy a mai világban van olyan melóhely, ahol hetente tartanak céges bulit...........
Persze, karácsonykor ált. van. 1 azaz egy darab.
Ennyire naiv nem lehetsz. Az új ruhát sem azért említette a kérdező, mert hú, költekezik a felesége. "Megdolgozik érte." Persze, dolgozik, megérdemli. És a férj nem érdemelné meg az őszinteséget? A két gyerek nem érdemelné meg az őszinteséget? Nem érdemelné meg a két kicsi, hogy az anyjuk a heti céges buli helyett velük legyen? Ha olyan sűrűn van, egyet-egyet ki lehetne hagyni.....
Tudok én olvasni.
nyomul a főnök az asszonyra.Akkor hogy lehet,hogy asszony már nem lépett le?
Félreérthető üzeneteket küld.Akár hülyéskedés és lehet.Mi az hogy titokban visszaüzen?Ha titok honnan tudjuk?Egyébként ám legyen félrelép az asszony...viszont a férjecskéje is ismerkedik rendesen.Akkor mindkettőjüknek legyen szabad,nem kell siránkozni.
Egyébként nekem volt olyan főnököm,akinek majdnemhogy a macskája névnapját is megünnepeltük,szeretett bulizni.
Egyébként asszonyka lehet menekül már otthonról,mert nem hall mást,mint a megcsalást.Ezt mi innen nem tudhatjuk...
Viszont ha beszéltek és asszonyka szerint nem csalja meg a kérdezőt,akkor higyjen neki.Ha nem hisz neki,akkor váljon el.Egy házasság bizalom nélkül semmit se ér.
Már bocs, de egyszer sem kérte el az elérhetőségemet, egy rossz szót sem kért. Még privát e-mailt sem írt, pedig nyugodtan írhatott volna, én ajánlottam fel neki. És képzeld nincs mindig céges buli, a jelenlegi anyagi helyzeteket tekintve meg főleg. És főleg nem veszünk rá új ruhát. Kár menteni a feleségét, itt ő ludas, nem a férj. Nameg hétfőn is bulizni megy? Ne vicceljünk már. 20 éves múltam és 16 éves koromban nem jártam ennyit.
A kérdezőt pedig kár azzal vádolnod, hogy velem akar beszélni, én ajánlottam fel neki, hogy segítek, ha gond van és továbbra is fenn tartom. Mi rossz van ebben? Miért kell azonnal hátsó szándékot keresni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!