Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerektartást én fizetem, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krisztina0100 kérdése:

Gyerektartást én fizetem, ha ruhára költöm a gyereknek és számlával igazolom akkor bajom lehet hivatalosan belőle? Mert az exem nem a gyerekre költi hanem másra, szakadt rongyos ruhában jár a gyerek.

Figyelt kérdés
Gyerekelhelyezést elindítottam tudtok konkrétat mondani vagy tapasztalatot akkor írok részletet,mert az exem sarokba szorított és átvert.
2014. febr. 25. 09:21
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Köszöm teljesen jól látod a hejzetet. Nem nagy végzetségem van, és ez kevés volt a stabil munkahelyhez. Napról napra éltem. Bárcsak nekem lett volna pár napom hogy valakihez menjek. De én nem itélkezem. Hibáztam, mint mások is. De mindig a gyerekemet tartottam szem elött, hogy neki jó legyen.
2014. febr. 26. 10:02
 32/34 anonim ***** válasza:
75%
A hejzet néhány kivételtől eltekintve mindig pontos 'j', a gyerekelhelyezés, munkahely 'ly'? :O
2014. febr. 26. 13:30
 33/34 anonim ***** válasza:

Onnan vettem,h pl most is munka nélkül van... Ez azért valamit sejtetni vél! Le lehet hurrogni, de soha semmilyen körülmények között nem lennék 2évig a gyerekem nélkül! Vannak anyaotthonok, amiket ezekre a helyzetekre találtak ki! Nem az utca az egyetlen hely! De mondom,kifogás mindig van, lesz is!

Az meg roppantul nem fogja érdekelni a bíróságot,hogy a pasidnak fix munkája van,mert nem neki kell eltartani a gyereket,hanem neked!

Már alapból azt sem értem miért nem volt munkád, mikor a kicsi már 4 éves volt?

Azért érdemes lenne elgondolkodni a dolgon úgy is,hogy nem a gané apát szídjuk, hogy mocskos a gyerek, hanem CSAK a kérdezőt nézzük! Akkor mindenki ki lenne akadva,hogy mire kell 2év! De természetesen megint a pasit egyszerűbb szídni! Ő legalább nem mondott le a gyerekről! Tegyél egy szívességet a fiadnak

2014. febr. 27. 09:54
 34/34 anonim ***** válasza:

Szóval! Tegyél egy szívességet a fiadnak és ne perelj érte (remélhetőleg nem kapnád meg)! Semmi jóra nem vezet, ha egy ilyen instabil anya neveli fel! Egyszer már úgy is lemondtál róla, így nem sok bíróság ítélné neked, max ha bebizonyítod, hogy egyáltalán nincs jó helyen, ehhez pedig a koszos, szakadt ruha nagyon kevés! Már ha igaz, mert az óvoda, védőnő nem hagyja szó nélkül az ilyesmit!

Most pedig jöhetnek a lehurrogó, minden áron anyapárti okoskodók!

Egy gyereket nem addig kell nevelni, gondoskodni róla, míg kedved van, hanem örökké, de legalábbis míg nem képes magáról gondoskodni!

2014. febr. 27. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!