Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerektartást én fizetem, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krisztina0100 kérdése:

Gyerektartást én fizetem, ha ruhára költöm a gyereknek és számlával igazolom akkor bajom lehet hivatalosan belőle? Mert az exem nem a gyerekre költi hanem másra, szakadt rongyos ruhában jár a gyerek.

Figyelt kérdés
Gyerekelhelyezést elindítottam tudtok konkrétat mondani vagy tapasztalatot akkor írok részletet,mert az exem sarokba szorított és átvert.
2014. febr. 25. 09:21
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Azt mondta az ügyvéd, bizonyíték nélkül vagy is kevés bizonyítékkal nem sok az esély, meg az apa képes hazudni is, nem számít neki, hogy hivatalos szerv-e vagy nem. Az egyik ismerősöm azt tanácsolta, hogy a kérelem mellé, küldjek egy levelet a biróságra és írjak le benne mindent egyben, miért maradt az apával a gyerek? Mi történt velem azóta és az én meglátásomat, hogy miért is nem jó a gyereknek ott ahol van és miért lenne jó velem. És ezt küldjem el, mert nem biztos, hogy a tárgyaláson ezt mind eltudnám mondani, és az írásban lenne és az aláírásommal hitelesítem, hogy a valóságnak megfelel. Vajon ez jó ötlet lenne? Vagy azt hinné a bíró hogy befolyásolni akarom? Nem tudom sajnos.
2014. febr. 25. 11:23
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan írhatsz ilyen levelet, ez tulajdonképpen vallomásának minősül - vagy mi a csuda a neve polgari pereknél..... Nálunk a masik fel küldözget ezt állandóan levelet megjelenés helyett.ll.
2014. febr. 25. 11:36
 23/34 anonim ***** válasza:
Kezdetben inkább vegyél ruhát a gyereknek a gyerektartáson felül, így majd azt látják legalább, hogy a gyerek nem pusztán anyagi kérdés számodra...
2014. febr. 25. 11:39
 24/34 A kérdező kommentje:
Vettem neki sok mindent,csak magamnál tartom, mert olyan is volt,hogy az apa képes volt inkább elrakni meg más gyereknek adni, hogy lejárasson engem, hogy nem törödök a gyerekkel. ezért inkább magamnál tartom.
2014. febr. 25. 11:43
 25/34 anonim ***** válasza:
80%
olyan ordas nagy kamu helyesírási hibáid vannak, hogy eszméletlen.
2014. febr. 25. 13:07
 26/34 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem egyikőtök sem százas! Sem az apa, sem te, kérdező! Tök mindegy szegény gyereknek kinél van! Te simán lemondtál róla 2éve, az apja meg-elmondásod szerint- rosszul tartja és csak téged akar büntetni!

Nyugodtan pontozzatok le, de akkor sem fogok megsajnálni egy ilyet! 2év! Az lehet neked hamar elment, de egy gyereknek baromi sok idő! Gyerekvállalás előtt fel kellett volna nőnötök!

2014. febr. 25. 13:31
 27/34 A kérdező kommentje:
Kérdem én otthon munka nélkül, te magaddal vitted volna a gyereked? Már mint ha van? Család és barátok nélkül teljesen egyedül nagyon nehéz. Én ezt a saját bőrömön tapasztaltam. És mivel teljes konkrétumot nem tudsz, nem is értem, hogy lehet ilyen kijelentést tenni? A gyerekemet néztem és a legrosszabb hogy nem volt választási lehetőségem, mert nem adtak. De remélem nem kerülsz ilyen helyzetbe, bár akkor nem írnál ilyet. Normális válaszokat várok, mert ténylegesen van olyan, hogy a másik fél akár nő akár férfi nem jól neveli a gyereket és ezen másik fél változtatni akar. De az nagy szemétség, hogy a gyereken keresztül akar meg bosszulni engem.
2014. febr. 25. 14:29
 28/34 anonim ***** válasza:

Ahogy elnézem te folyton munka nélkül vagy. Mégis hogy lehet ez? Így hogy akarod nevelni a gyereket?

Képzeld, van gyerekem, ha tudni szeretnéd kettő is. Sőt már váltam is és évekig egyedül neveltem a lányom, gyerektartás nélkül. Még GYED-en voltam mikor elköltöztem az éjszaka közepén.

Igazad van, egyedül nehéz. De nem lehetetlen! Mellettem édesanyám volt. Hozzá menekültem, de csak pár napig maradhattunk. Több nem is kellett, szereztem munkát, mentünk albérletbe. Kifogást mindig lehet találni.

2014. febr. 25. 18:42
 29/34 anonim ***** válasza:
54%

Nagyon könnyű látatlanban osztani a kérdezőt. Neked pár napig anyukád segített. DE!!! Arra a pár napra neked volt hová menned, és az elég segítség volt, hogy újrakezd. A kérdezőnek nem volt senkije, ő csak az utcára vihette volna magával a gyereket. Anyukaként én is azt mondom, hogy a gyereknek még mindig jobb egy fűtött lakás, mint az utca.

A kérdező nagyot hibázott, hogy ennyire megbízott az apában, de mint látod nem csöves hajléktalan lett belőle, hanem talpra állt, és szeretné normálisan nevelni a gyerekét. Segítséget kért, nem kioktatást, nem értem miért kell bántani, meg azzal jönni, hogy bezzeg én...

Hogy mennyi idő alatt talál valaki munkát és lakást, az pedig megint sok tényezőtől függ, nem mindegy melyik városban él, milyen végzettsége van...stb. A szándék néha kevés.

2014. febr. 26. 08:37
 30/34 anonim ***** válasza:
UI: honnan veszed, hogy egyfolytában munka nélkül van? Szerinted az albérletet, gyerektartást miből fizeti?
2014. febr. 26. 08:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!