Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerektartást én fizetem, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krisztina0100 kérdése:

Gyerektartást én fizetem, ha ruhára költöm a gyereknek és számlával igazolom akkor bajom lehet hivatalosan belőle? Mert az exem nem a gyerekre költi hanem másra, szakadt rongyos ruhában jár a gyerek.

Figyelt kérdés
Gyerekelhelyezést elindítottam tudtok konkrétat mondani vagy tapasztalatot akkor írok részletet,mert az exem sarokba szorított és átvert.
2014. febr. 25. 09:21
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Dehogy is! Azért egyeztem bele, hogy apával legyen, de helyre jöttem és szeretném magam nevelni. És tudom, hogy nem jó neki ott ahol van.
2014. febr. 25. 10:32
 12/34 anonim ***** válasza:
80%

"az már a mai világban nem számit, hogy az anya vagyok?"

hala Istennek nem, az apa ugyanolyan jogu szulo mint az anya. A gyerek kettejuke (illetve nem is kettejuke hanem egy kulon ember), nem az anyahoz tartozik.

Az elhanyagolas viszont szamit, ha a gyerek kiuteses, tetves stb, akkor vidd orvoshoz mikor lathatasod van, es vetess ezekrol leletet.

2014. febr. 25. 10:33
 13/34 anonim válasza:
52%

Érdekes látni, hogy amíg a kérdező neme nem derült ki, addig inkább elítélő hsz-ok jöttek, majd amikor kiderült, hogy ő az anya, akkor hirtelen fordulat történt.

Jól mutatja, mekkora előítélet van ma a férfiakkal szemben.

2014. febr. 25. 10:36
 14/34 kovpet ***** válasza:
100%

"amíg a kérdező neme nem derült ki"

A kérdező neve Krisztina0100, nekem ebből azért lejött már az elején is a neme :)

2014. febr. 25. 10:38
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Végül is hány év telt el, hogy kiléptél az ajtón, és otthagytad a gyereket? 2 év avval telt el, hogy munkahelyet találtál, albérletet találtál... és utána?? Mennyi idő után lettél újra hajléktalan? Mennyi idő után lett normális kapcsolatod, újra otthonod?

Tudod számít, hogy valaki anya, de a bíróság szemében nagy hátrány ha az anyuka évekre eltávolodik a gyerekétől.

Azt hogy X évvel ezelőtt a butaságod miatt rossz döntést hoztál, azt már nem lehet visszacsinálni. De ma is rossz döntést akarsz elkövetni.

Te a gyerektartás összegét nem költheted ruhára. Neked a pénzt kell utalni, és az apukának gondoskodnia kell a gyerekről.

Ha a gyerek állandóan büdös, koszos, rongyos ruhákba jár, tetves, tele van kiütésekkel akkor ezt az iskola is észreveszi, és nekik hivatalból jelezniük kell a gyámügy felé. Ha nagyon rossz állapotban van a gyerek, akkor tudsz intézkedni.

Kikérdezed az iskolát. Elmész egy ügyvédhez, és elindítasz egy gyermekelhelyezési pert. Közben munkát keresel, mert egyenlőre a te helyzeted sem olyan rózsás, hogy a bíró mérlegelje a gyermek elhelyezését.

2014. febr. 25. 10:41
 16/34 A kérdező kommentje:
Bennem nincs előitélet, de nem akarja normálisan nevelni csak nyűg neki, és azzal van bajom, hogy engem akar leckéztettni miközben a gyerek látja a kárát. Az apukám nevelt engem is, mert anyámnak nem kelettem, az olyan férfi aki egyedül neveli a gyerekét, mert közösen vagy az anya nem akarja nevelni, minden tiszteletem az övéké. Vannak jó apák és ez nagyon jó.
2014. febr. 25. 10:42
 17/34 A kérdező kommentje:
Na itt meg is álnék, nem én mentem el, hanem kidobtak, nem önszántamból történt. A gyerekhez mindig mentem sosem volt olyan, hogy ne mentem volna, hetente minimum. Még az óviba is engedélyt kértem had menjek be had lássam. Az exem elönyben volt akkor, mert neki volt háza nekem nem, de már nekem is van.
2014. febr. 25. 10:50
 18/34 anonim ***** válasza:
Nincs bizonyítékod? Az óvodában nagyon jól meg tudják állapítani.
2014. febr. 25. 10:53
 19/34 A kérdező kommentje:
Annyi hogy az ovi letudja írni, hogy tetves volt, kiűtéses koszosan ment oviba. Hívatalosan ennyi.
2014. febr. 25. 10:58
 20/34 anonim ***** válasza:
Nem is az autóalkatrész vásárlásra gondoltam. Ez nem elég szerinted, hogy megállapítsák, hogy gondok vannak az apánál? És ez még csak nem is anyagi kérdés.
2014. febr. 25. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!