Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom elvált 4,5 éve,2 gyermeke van az előző házasságából. A volt felesége feltételekhez szabja a gyermekek el hozatalát, mit tehetnénk? A gyermekeket a párom ellen neveli
Figyelt kérdés
Röviden a történetet 4,5 éve elváltak ,van 2 gyermek egy 6éves kislány és egy 4 éves kisfiu. Minden második hétvégén vannak nálunk szombat reggel 9-től vasárnap este 7ig. Nagyon jó a kapcsolatunk a gyerekekkel,nekem is és páromnak is. Viszont itt kezdődik a gond..ez már megy egy 2éve kb,hogy péntek este párom felhivja a volt feleségét ,hogy szombat reggel 9re ott van a gyerekekért,öltöztesse fel őket ...Én is elszoktam vele menni ,DE nem megyek be ,az autóban megvárom őket ,s onnan szoktunk olyankor menni a párom szüleihez mivel ők is csak akkor látják az unokákat. Mindig be megy párom a házba a gyerekekért,de több mint 1 óra mulva jön ki a gyerekekkel...Mert hogy a gyerekek nem hajlandóak felöltözni időben ..így párom ott bent várja meg még anyuka rá sasszézza a ruhákat.. Természetesen tűrtem ,elnéztem ,egyszer kétszer jólvan na de hogy ez már 2 éve így megy ...idegesít,megbeszéltük párommal,hogy jó felhivja a volt feleségét hogy ott van a kapuban küldje ki a gyerekeket (2m távolság van a kapu s a bejárati ajtó közt).Anyuka nem küldi ki,azt mondta páromnak ha látni akarja a gyerekeket ,meg elakarja vinni akkor menjen be. Na most amikor elváltak egy szó sem volt arról hogy a gyerekeket csak abban az esetben "veheti"át ha bemegy a házba.(Szerintünk normális esetben egy elvált anyuka nem igazán szeretné ha bemenne a volt apuka ,hanem még ő ragaszkodna ahhoz hogy márpedig nem jöhetsz be elváltunk semmi közöd nincs már itt ,csak a gyerekek) A volt felesége kijelentette hogy addig nem nyugszik még mi szét nem megyünk.. gondolom azt gondolja hogy ez miatt mi majd veszekszünk ,de elkell hogy szomorítsam ez nem így van . Ilyenkor kihez forduljunk ? Gyámügyhöz? kérheti párom hogy ne csak 2 hetente hanem minden hévégén elhohassa a gyerekeket ? (mert hogy ugye már viszonylag "nagyok" és párom többet szeretne velük lenni). Mit tesz ilyenkor a Gyámügy ha bemegyünk és elmondjuk hogy az anyuka feltételekhez szabja a gyermekek el hozatalását? Hozzá teszem már 1hónapja nem voltak nálunk ,mert nem adja őket oda ,ha csak apuka be nem megy ,de ha bemegy akkor anyuka tömi a párom fejét ,minden hülyeséggel ,s nem a gyermekek körüli problémákat közli vele. Mit tehetünk ilyen esetben? Mikor itt vannak nálunk folyton szomorúak a gyerekek ,mert hogy ők szegények ,azért lyukas a zokniuk,s hogy apuka ne csak a gyerektartást adja oda az anyjuknak hanem az egész fizetését ,s ne a büdös k***a(azaz rám)költse..rendszeresen fizetjük a gyerektartást .havi 30.ezret .2014. febr. 5. 12:19
21/35 anonim válasza:
Az apa csak a nyolcadik hónapban vette észre, hogy terhes? Ez egy kicsit fura, akkor már rendesen van hasa a terhes nőnek...
22/35 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miből húzzák elő az ilyen nők azt a gondolatot, hogy bármi közük van az egész történethez, ez az idő arra szolgál, hogy az APUKA időt töltsön a GYEREKEIVEL.
Nem rólad szól a sztori. Ennyi. Ha apának fáj, hogy be kell menni, hidd el nem menne be.
Honnan tudod, hogy nem a gyerekekről beszélgetnek?
Te is direkt csak azért mész oda, hogy ne tudjon még fél órát se dumálni a feleségével.
Sajnos a gyerekek egész életében kapcsolatban kell lenniük, úgyhogy deal with it.
23/35 anonim válasza:
Egyszerű, apuka menjen egyedül a gyerekekért és később vegyenek fel téged. Neked se kínos, apuka is fesztelenebbül tud beszélni az exxel. Én nem látok benne rosszat, hogy akiknek 2 közös gyerekük van, azok beszélnek 2 hetente egy órát. Azt találnám durvának, ha nem mehetne be a férjed és nem beszélnének.
24/35 anonim válasza:
Nekem a képemről lesülne a bőr, hogyha 30 ezret fizetnénk 2 gyerek után, úgyhogy inkább hallgass...
25/35 anonim válasza:
Megint az vagyok, aki le van pontozva 20%-ra :)
Amúgy nagyon jó lehet a kapcsolat a gyerekkel, ha megmondják neked, hogy nem a k*ra kéne költeni a pénzt, HAHA
26/35 anonim válasza:
jó fej pasi...
hónapokig nem tűnik fel, hogy terhes a felesége, majd a második terhességnél még le is lép.
27/35 A kérdező kommentje:
Tisztázzuk a dolgokat ,apuka ismétlem !!! szakított anyukával és ő kiment Németbe dolgozni ,szerinted hogy látta volna hogy 8 honapos terhes? a második babóval ,meg csak annyit hogy teltebb a nőci s csak az 5 hónaptól lehetett látni a hasán hogy terhes . De nem magyarázkodni jöttem ide ,hanem tanácsért . Igen jó a viszonyunk a kicsikkel ,ezért is mondanak el mindent !! azt meg hogy 30 ezret fizet 2 gyerekre ,elismétlem megint csak hogy a fizetésének az X százaléka !!!Valaki még ennyit sem kap 2 gyerekre ....
2014. febr. 6. 18:37
28/35 A kérdező kommentje:
Igazság szerint ,szánalmas amit anyuka művel . Ha nekem lenne gyermekem ,s elváltam volna , biztos nem így viselkednék ..ennyi év után... én örülnék neki ha a volt párom rendszeresen fizet ,s érdeklődik a gyerekek iránt ... Az meg hogy anyuka ellenem s párom ellen neveli a gyerekeket ez az ő szégyenségi bizonyítványa....
2014. febr. 6. 18:42
29/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom ,miért értelmezed így hogy "lelép" ... nem tudod milyen körülmények közt éltek ,ne alkoss véleményt egy "pár szövegből".. Elválhatott volna hamarabb is DE megpróbálta helyrehozni a kapcsolatot mégha nem is szerette ,de ott volt a gyerek / gyerekek. Nem gondolom hogy azért vele kellene maradnia mert van 2 gyerek ,ha nem működik egy idő után valami akkor lépni kell .
2014. febr. 6. 18:45
30/35 A kérdező kommentje:
Egyszer sem provokáltam anyukát , és szerintem igen is közöm van ehhez !!!!
2014. febr. 6. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!