Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális/egészséges az ennyire szoros viszony válás után a volt házastárssal?
A párom egy éve vált el, mi fél éve vagyunk együtt. Engem nagyon zavar, hogy minden nap beszél facebookon a volt nejével, és majdnem minden nap találkoznak.
Persze többnyire a közös gyerek miatt, van egy óvodás kisfiuk, akivel egyébként én is nagyon jól kijövök.
Eddig még nem tettem ezt szóvá, illetve azt sem tudom, mennyire normális ez. Mindenesetre nem tetszik ez a nagyon szoros kapcsolat. Persze rendben van, hogy nem utálják egymást, meg hogy próbálnak barátok maradni, de nem túlzás egy kicsit, hogy 2-3 hetente együtt buliznak a közös baráti társaságukkal, meg állandóan jönnek-mennek a facebook üzenetek, hívások, stb?
Egyébként a párom szeret engem, efelől nincsenek kétségeim, és a volt feleségének is van valakije, már régebb óta, mint hogy én "bejöttem a képbe".
Mit gondoltok, van jogom beleszólni ebbe, jelezhetem a páromnak hogy ez engem zavar, vagy inkább örülnöm kellene, hogy jóban vannak a válás után is?
Tényleg általánosítasz, de szerintem valami kisebbrendűség miatt, nem azért, mert eddig minden nő, akivel találkoztál, kétszínű volt. Magad is annak tartod? Vagy minden nőt rajtad kívül? Édesanyád is?
Hogyne lenne értelme találkozni a volt feleséggel. Így legalább meg tudnád magad nyugtatni, hogy túlzásokba estél.
Én csak leírom az én sztorimat röviden,te pedig gondolkodj el!
10év után,közös gyerekünk 6éves,egy hete bukott le adrága párom az exével!ott is van egy gyerek! Szintén faceb. Ugyan az mint nálatok,,hyanús volt sok dolog,ezért lexarom,h.ki mit mond,h.nem olvassuk más levelezését...
Azt hitte,h.alaposan kitörölt mindent,de nem!!!!
Mikor hol randiznak,hogy szeretné h.les.szopja,így úgy,amúgy! Nem kívánom senkinek azt az érzést!!! Folyamatosan kavartak a hátam mögött! Az h.külön mentek semmit nem jelent!!!ma már tudom! És,h.miért nem vettem észre semmit??? Mert itthon majd minden nap szeretkeztünk még egy héttel ezelőttig is!!!most is nyomul,és még ezek után is tagad mindent!!!
Nagyon figyelj oda,de leginkább dobd a francba az elmúlt fél évet!!!
Van nálunk fogkeféje, de azt nem szereti, mert nem tigrises, mint a másik. :)
Kerestünk neki mindenhol tigriseset, de eddig nem találtunk, a simával meg nem hajlandó fogat mosni, ez van.
Azt, hogy ruhái legyenek itt, az anyja nem engedi, ugyanez van a játékokkal is, szegény kissrácnak állandóan hurcolásznia kell mindenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!