Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? Mit tegyek?
Szoval a szuleim elvaltak,es apam maradt a regi hazba,en meg anyukam elkoltoztem.^^
Es apunal meg minden olyan mint amikor meg itt laktunk,de a noje mar elegge 'berendezkedett'..en teljesen ki vagyok bukva..
15/l
Jól sikerült anyád oltogatása ez már tisztán látszik!
Ha csak 2 hetente vagy ott miért vagy kiakadva?Fáj,hogy apád boldog?
Amúgy meg te csak azt tudhatod anyád meg apád múltjáról amit anyád nyomott az agyadba.Szóval te nem tudhatod,hogy mit adott meg neki 12 év alatt.
Anyám az én szobámban alszik és semmi sincs úgy ahogy én hagytam.Nem lettem lelki sérült emiatt!
29/N
Kamu
Ha nem, akkor meg kislány, te nem látsz bele a szüleid életébe, házaséletébe. Fingod nincs, hogy ki mit cseszett el, ha apukád elment valószínüleg anyukád se ártatlan.
A felnőtteknek emg add meg tiszteletet, ne r..bancozz egy felnőtt nőt, gondolom nem látsz a dolgok mögé, nem ismered eléggé.
Ha apád őt választotta, el kell fogadnod. Az már nem a te házad. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!