Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A felesegeknek ez miert ilyen egyszeru, hogyha beleszeretnek masba, akkor bedob (HAT) jak a torulkozot?
Miert ilyen onzoek??? A ferjekre ez kevesbe jellemzo.
En pasikent ugy gondolom, hogy iranyitom az eletemet, valamilyen szinten az eletunket, a csalad eletet. De hogy egy feleseg miert gondolja, hogy o csak passzivan megeli a dolgokat, es a dolgok vele megtortennek. Es egyaltalan nem felelos a kialakult dolgokert. Szamomra ez tok logikatlan. Hat egyutt hoznak nagy donteseket. Nem egyedul.
Aztan amikor jon egy feherebb lovu herceg, akkor meg 6-8 honap utan borit csapot-papot. Szinte minden felelosseg nelkul, mert akkor mert elkezdi kenni a kakat a ferjere, hogy o a felelos a kialakult dolgokert. En csak egy maganyos martir vagyok.
Nincs szo tanyerdobalasrol. Egy normalis beszurkulesrol beszelek, ahol mondjuk "a no nem erzi nonek magat".
A tokeletes hazassaguak kerem ne irjanak. Olyanok irjanak, akiknek ez valoban problema.
140-es Ha nem jön be, akkor nem kár érte :-)
De már rég nem a Kérdezőről beszélgetünk, úgyhogy mostanra off, talán majd egy újabb kérdésnél újra összefutunk, mint ahogy ez már egyszer előfordult, ha jól sejtem?, szép napot neked! :-)
(mondjuk akkor vegre osszehozhatnam a nagy almomat, hogy 2 novel elek egyutt.)
Téged ismerve, 1 hónap és jönne a 3.szerető, természetesen titokba:D
Dehát egy nõnek sem tudsz megfelelni, nemhogy 2-nek!!!:):)
Képzeld el egyik jobban racsog az arcodba,mint a másik!:):)Egyébként kérdezõ ugye te nem itthon élsz, mivel az ékezet hiányzik.
Én tudom mit csinál két nővel!
Az egyik a házvezetőnő lesz, a másik a szakácsnő.
Kedves #144, tudod, a "de jó, két szerető, mennyei mámor" kort viszonylag hamar kinövi az ember fia, na de, egy házvezetőnő meg egy szakácsnő, az 90 évesen is megdobogtathatja az ember szívét...
"Ágytársamat ágytálra cserélem. Ajánlatokat 'ne rohogjetek, egyszer ti is megöregedtek' jeligére a kiadóba kérem":))))))
„Dehat neki nincsen nehez napja!”
A nehéz nap,a problémák csak a munkából fakadhatnak?
Nem írtad,hogy mennyi idősek a gyerekek,de egy óvodában,iskolában felmerülő probléma is jelenthet egész napos bosszúságot az anyukának és lehet ezáltal sokkal nehezebb a napja,mint neked.
Szülők,barátok,egy elrontott bármi engem is lehangol és rányomja a bélyegét az egész napomra,pedig nem vagyok egy idegbeteg nő.
Szóval hidd,bőven lehét nehéz napja.
„En elvarom a nomtol, hogy ha mar nem dolgozik, adjon ennem.
mar fenyeget(t)em, hogyha nem megy el melozni, akkor elvalok.”
Először az írtad,hogy NEM KELL DOLGOZNIA (nem kiabálok,csak kiemelem).
Akkor szeretnéd,hogy dolgozzon vagy sem?
Nem árt,ha tudja,hogy mit vársz el tőle.
„De hat a nok hierarchiaban a ferfi alatt helyezkednek el.”
Ezt kifejtenéd?
„ezt a sikert magamnak akarom betudni. En gyurmazom a lelkuket, az agyukat, a testuket. Es ebbol valami jo fog kijonni. Erzem! Tudom!
Az eselyet sem adhatom meg annak, hogy mas elrontsa azt, amit mi/en gondosan nevelgetunk.”
A végén többes számot használsz ugyan,de mégis kiérezhető,hogy úgy érzed inkább Te neveled őket.
Az asszony rosszul neveli őket?
„Honnan is tudhatom, hogy "az egyik fél nem boldog"?
Mert olyan visszajelzes nincs, hogy "nem vagyok boldog".”
Nem létezik,hogy egy emberről nem rí le a probléma,a boldogtalanság.Inkább csak egyszerűbb nem feszegetni,hogy vajon mit is érezhet.
„Gondolod, akkor is szeretne ha egy vasam sem lenne?”
Gondolod akkor is szeretnéd,ha egy minden mindegy típusú nő lenne?Ha van pénz jó,ha nincs az is jó.Ha van 107es Tv jó,ha mikró sincs az is jó.
Te se szeretnéd,ha nem lenne benne törekvés a jobbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!