Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek ha rájöttem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretemakistejest kérdése:

Mit tegyek ha rájöttem hogy anyám csalja apámat?

Figyelt kérdés
már fél éve hogy feltűnt hogy anyám egy férfinek szivecskéket írogat. nemrégiben elcsíptem egy telefonbeszélgetést is: azt beszélték hogy hol találkoznak stb. tesómmal is voltak gondok, megszokottak voltak a mindennapos veszekedések.. a szüleim is egyre többet vitáztak egyre apróbb dolgokon. de egész jól megvannak mostanába.. nem tudom hogyan mondjam el nekik hogy tudom és kinek mondjam előbb?

2014. jan. 18. 15:34
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a használható válaszokat, tanácsokat! akiké pedig nem volt az azok kíméljenek.. legjobb lesz ha beszélek anyámmal és apámmal is.. mindenki azt mondja hogy anyának mondjam azt hogy ha nem mondja el mi van megyek apához. NEM. joga van tudni apának ezt... ha válás is lesz a vége. vállalom a kockázatot. lehet az lesz a legjobb ha szétmennek. legalább akkor nem lesz annyi probléma. tudom egy válás rengeteg hercehurcával jár, nem egyszerű dolog. de segíthet..
2014. jan. 18. 22:36
 22/27 anonim ***** válasza:
72%

Ennek a 12 éves kislánynak több esze van, mint az itt fröcsögő és hazugságra buzdító kikapós háziasszonyoknak!

Kérdező!

Kulturált, értelmes, okos és diplomatikus válasszal zártad le az itt kibontakozott vitát.

Kiskorú létedre, már most sokkal különb vagy, mint az itt vagdalkozó, -nagykorú- háztartásbeli nénik!

Sok sikert!!

2014. jan. 19. 14:57
 23/27 A kérdező kommentje:

igen, nekem is feltűnt hogy egyes embereknél 12 éves létemre több eszem van..

kedves kommentelő!

köszönöm szépen e szép szavakat. sajnos történt az életemben 1-2 dolog ami miatt muszáj voltam felnőni. idő előtt.. ezért gondolkodok, viselkedek sokszor érettebben a korosztályom nagytöbbségénél. de hál' istennek volt aki mindezek alatt segített átvészelni a dolgokat... és engem ne zavar hogy más vagyok mint az átlag.... nem is akarok olyan lenni

2014. jan. 19. 15:49
 24/27 anonim ***** válasza:
Hogyan alakultak a dolgok?
2014. febr. 28. 11:32
 25/27 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne!
2014. máj. 9. 16:02
 26/27 Quasar07 ***** válasza:
#8, #9 ---> a zsarolás nem megoldás! Ne adjatok neki ilyyen ötleteket!
2014. dec. 3. 16:00
 27/27 anonim válasza:
Szia. Ha aktualis a dolog akkor erdekelne hogy hogyan vegzodott, mert enis ebben a helyzetben vagyok. Es anyammal nagyon nem merek beszeoni
2017. ápr. 16. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!