Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek ha rájöttem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretemakistejest kérdése:

Mit tegyek ha rájöttem hogy anyám csalja apámat?

Figyelt kérdés
már fél éve hogy feltűnt hogy anyám egy férfinek szivecskéket írogat. nemrégiben elcsíptem egy telefonbeszélgetést is: azt beszélték hogy hol találkoznak stb. tesómmal is voltak gondok, megszokottak voltak a mindennapos veszekedések.. a szüleim is egyre többet vitáztak egyre apróbb dolgokon. de egész jól megvannak mostanába.. nem tudom hogyan mondjam el nekik hogy tudom és kinek mondjam előbb?

2014. jan. 18. 15:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
16%

Anyád valószínűleg megbocsátaná neked, mert a gyereke vagy, de akkor se avatkozz bele a felnőtt kapcsolataiba. Ha elmondanád apádnak, vagy anyád megtudná, hogy te tudod, annak lehet jó és rossz következménye is. Lényeg hogy még ha jó szándékkal is teszed, nem tudhatod mi lesz a hatása, főleg nem 12 évesen. A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve.

Ha felnőtt leszel, majd kérdezd meg anyádat hogy mi történt valójában.

Ha jól értem, mióta anyád szerelmes valaki másba, azóta béke van a családban. Ennyi előnye egyelőre van a dolognak.

2014. jan. 18. 16:40
 12/27 anonim ***** válasza:
43%
Na nehogy már a gyereket is belekeverjétek hazugságba mert az anyja egy r...nc. Vállalja tettei következményét felnőtt ember.
2014. jan. 18. 16:43
 13/27 anonim ***** válasza:
66%

Nézd! Itt a válaszolók nagy része nő, ráadásul ők is csalják a párjukat.

Természetes, hogy anyád pártját fogják, és próbálnak téged is rábeszélni, hogy ugyanolyan hazug legyél mint ők!

Apádnak JOGA VAN TUDNI, hogy a felesége szeretőt tart!!

2014. jan. 18. 18:20
 14/27 anonim ***** válasza:
81%

Ezek a válaszok, nem semmik. Még a gyerek kur*a anyját hogy rájött ilyesmire. Persze ne szóljon senkinek mert nincs hozzá köze. És nevelje is fel magát nem? A gyerek az nem a család része, neeeem. A szüleiknek sem volt semmi köze a létrejöttéhez, a gyereket is úgy vették le a boltban a polcról.

Még hiányoltam azt hogy lépjen le és keressen munkát 12 évesen. Remélem majd a kamasz kölykötök nektek is az arcotokba vágja hogy nincs hozzá közötök pics*k.

2014. jan. 18. 20:03
 15/27 anonim ***** válasza:
14: A gyerek a család része, igen. És következménye, de nem része a szülők párkapcsolatának. Nem kellene befolyásolnia sem az apjához, sem az anyjához való viszonyát. Nagyon rossz, hogy gyerekként mégis megtudta, mert ez nyilván mindenféle kétségeket ébreszt benne. Ezt leginkább éppen a szüleivel beszélhetné meg, de azzal be is avatkozna. Lehet, hogy jobb is ha beszél az anyjával, de a saját érzéseiről beszéljen, ne az anyját próbálja erőszakkal irányítani.
2014. jan. 18. 20:20
 16/27 anonim ***** válasza:
38%

6. válaszolóként az alábbi rövid választ írtam:

"Ne avatkozz bele!

Ezen csak veszthetsz, ha beleártod magad."

Úgy tűnik sokan nem értették meg, így kifejtem:

- Ha beszél az anyjával, az elkezdi majd mindenféle dolgokkal megvesztegetni, h ne árulja el + hazudni kezd neki, és titkolózni.

Ez nincs jó hatással az anyjával való kapcsolatára.

- Ha elmondja az apjának, akkor apa vagy meglepődik, vagy nem.

Vagy tudja, de nem tesz semmit, vagy tesz, de a gyerek ezt nem látja, esetleg megalkudott ezzel, mert mondjuk már impotens.

Az is lehet, h elválnak emiatt. Ez nem jó sem a családnak, sem a gyereknek.

Tehát bárkinek is szól, abból a szülőkkel való kapcsolatának jelentős romlása és nagy valószínűséggel sok veszekedés, válás lehet.

Ezt senki sem akarhatja tanácsolni egy tizenéves lánynak!

Kedves kérdező:

A szüleid házassága lehet, h ellaposodott, lehet, h az apukád nem figyel az anyukádra eléggé, így ő úgy érzi nem szeretik már. Így máshol keres törődést.

Van egy "kapuzárási pánik" nevű pszichikai tünet, amikor a felnőttek még egyszer utoljára úgy akarják érezni, h tudnak hódítani, és kívánatosak tudnak lenni. Ez nem csak a férfiaknál, hanem a nőknél is létezik. Ez elmúlik, és utána lenyugszanak a hormonok.

Légy türelmes!

Az élet ilyen. ;-)

2014. jan. 18. 20:24
 17/27 anonim ***** válasza:
74%

# 16:

És az szerinted nem terheli meg az anyjával való kapcsolatát, ha magában tartja a dolgot, és nap mint nap látja, ahogy az hülyére veszi az apját? Ezt neki egyedül kéne feldolgoznia 12 évesen "mert az élet ilyen"?

Szerinted egy gyereknek megéri hosszútávon egy ilyen hazugságon alapuló családi idillben élni, amikor tudja, hogy mi van a háttérben? A te javaslatodból egyedül az anyuka profitál, hiszen nyugodtan folytathatja tovább a kalandozásait. Az apa szív, mert hülyére veszik, és esélye sincs arra, hogy egy olyan nőt találjon magának, aki tényleg szereti, és a gyerek is szív, mert az anyja hazugságának a terhe már az ő vállát is nyomja (12 évesen).

Kérdező, szerintem beszélj az anyukáddal. Ne fenyegesd meg, hogy elmondod, ne zsarold meg, csak kérdezd meg tőle, hogy mégis mi folyik itt. A beszélgetésetek talán neki is segíteni fog, hogy eldöntse mit is akar az élettől.

2014. jan. 18. 21:24
 18/27 anonim ***** válasza:
50%
Oké, értem már. Anyuci félrekefél de az élet ilyen és különben is a hormonok majd lenyugszanak. Kérnék még pár ilyen magvas életvezetési tanácsot.
2014. jan. 18. 21:47
 19/27 anonim ***** válasza:
29%

# 17

ok, beszéljen anyuval.

akkor most ki nyer?

anyu hazudik a gyereknek tovább, de jobban figyel majd, nehogy lebukjon.

gyerek másodszor is csalódik az anyjában

apuka meg továbbra is ki tudja mit hisz/tesz.

Sztem nem kéne egy család szétrombolására buzdítani egy 12 éves kislányt.

pláne, h lehet, nem is az van amit gondol...

2014. jan. 18. 22:13
 20/27 anonim ***** válasza:
42%

# 18

megcsalt férjek ne itt éljék ki a bosszúvágyukat, ha lehet. Jó?

2014. jan. 18. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!